Pendik-Yüzyıl Hastanesi Serap Simavlı'ya Tedavi Olan Var Mı?

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.792
4.000
83
Merhaba arkadaşlar ben devlette 2 defa transfer oldum 3. Transferimi özelde yaptırmak istiyorum kafamda 2 doktor var 1.si Serap hoca ulaşım olarak bana çok yakın o yüzden ilk tercihim bu doktordan yana Serap hocaya tedavi olmuş veya gidip bilgi almış arkadaşlar varsa cevaplarinizi bekliyorum

Ben cnm

Bende Medicalpark pendik semra hocada oluyorum zaten yüzyıl ile dipdibeler. İstersen onuda bi araştır. Başarılı bir doktor

Onuda arastirayim orda fiyatlar ne durumda acaba
Ben aralık ayında anlaşma yapmıştım 18bin+ dondurma ücretiydi. Bu sene yapanlar işe konuştum 26 bin+ dondurma ücreti galiba.

Ben aralık ayında anlaşma yapmıştım 18bin+ dondurma ücretiydi. Bu sene yapanlar işe konuştum 26 bin+ dondurma ücreti galiba.
Yumurta toplama ve transfer ucreti mi yoksa sadece transfer ucreti mi peki ? Pozitif sonuc alabildinuz mi insallah cok sasirdim medicalpark diyince daha fazla fiyat bekliyordum yuzyildan cok bir farki yokmus

Yumurta toplama ve transfer ucreti mi yoksa sadece transfer ucreti mi peki ? Pozitif sonuc alabildinuz mi insallah cok sasirdim medicalpark diyince daha fazla fiyat bekliyordum yuzyildan cok bir farki yokmus
Ben 1 nisanda transfer olacağım daha transfer olmadım. Hem yumurta toplama hemde transfer ücreti dahil bu fiyata. Telefonla arayabilirsiniz. Fiyat bilgisi veriyorlar. Semra hoca ile ilk görüşmeden ücretsiz. Ben başka bir doktor araştırmamıştım çünkü hem zamanım yoktu hemde çok yakınlarda güzel merkezler yok. Semra hoca bana iyi gelince başladık tedaviye.

Anladim çok tesekkur ederim insallah ilk denemenizde guzel sonuclarla karsilasirsiniz Rabbim en yakin zamanda yzunuzu guldursun

Medical parkta muayene ücreti ne kadar acaba kadın doğum için ben hep yüzyıla gidiyorum 520 oldu medical daha mı uygun ?

Medical parkta muayene ücreti ne kadar acaba kadın doğum için ben hep yüzyıla gidiyorum 520 oldu medical daha mı uygun ?
Ben sadece semra hoca gittim oda 1000 tlydı. Ama o tüp bebekçi belki daha pahalıdır bilmiyorum.

Merhaba ben cok memnunum tüp yaptırdık şimdi 8 haftalık hamileyim ama kanamam var düşük riski her hafta gidiyorum nerdeyse cok memnunum

Merhaba ben cok memnunum tüp yaptırdık şimdi 8 haftalık hamileyim ama kanamam var düşük riski her hafta gidiyorum nerdeyse cok memnunum
Canim benim Rabbim melegini sana bagislasin saglikla kucagina alirsin insAllahhh cok sevindim memnun kalmana Serap hoca icin 1 2 kisi internette ilgisiz demis de ondan aklim karismisti ama en iyisi gidip ön görüşme yapmak orda azda olsa tanırız birbirimizi

MEdical park istanbulda 700-800 TL arası uzman doktor muayene ücretleri dün sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…