Ben cnmMerhaba arkadaşlar ben devlette 2 defa transfer oldum 3. Transferimi özelde yaptırmak istiyorum kafamda 2 doktor var 1.si Serap hoca ulaşım olarak bana çok yakın o yüzden ilk tercihim bu doktordan yanaSerap hocaya tedavi olmuş veya gidip bilgi almış arkadaşlar varsa cevaplarinizi bekliyorum
Memnun musunuz doktordan acaba ilgili mi hastaya karsi tavri nasil siz pozitif sonuc aldiniz miBen cnm
Onuda arastirayimBende Medicalpark pendik semra hocada oluyorum zaten yüzyıl ile dipdibeler. İstersen onuda bi araştır. Başarılı bir doktor
Ben aralık ayında anlaşma yapmıştım 18bin+ dondurma ücretiydi. Bu sene yapanlar işe konuştum 26 bin+ dondurma ücreti galiba.Onuda arastirayimorda fiyatlar ne durumda acaba
Yumurta toplama ve transfer ucreti mi yoksa sadece transfer ucreti mi peki ? Pozitif sonuc alabildinuz mi insallahBen aralık ayında anlaşma yapmıştım 18bin+ dondurma ücretiydi. Bu sene yapanlar işe konuştum 26 bin+ dondurma ücreti galiba.
Ben 1 nisanda transfer olacağım daha transfer olmadım. Hem yumurta toplama hemde transfer ücreti dahil bu fiyata. Telefonla arayabilirsiniz. Fiyat bilgisi veriyorlar. Semra hoca ile ilk görüşmeden ücretsiz. Ben başka bir doktor araştırmamıştım çünkü hem zamanım yoktu hemde çok yakınlarda güzel merkezler yok. Semra hoca bana iyi gelince başladık tedaviye.Yumurta toplama ve transfer ucreti mi yoksa sadece transfer ucreti mi peki ? Pozitif sonuc alabildinuz mi insallahcok sasirdim medicalpark diyince daha fazla fiyat bekliyordum yuzyildan cok bir farki yokmus
Anladim çok tesekkur ederim insallah ilk denemenizde guzel sonuclarla karsilasirsiniz Rabbim en yakin zamanda yzunuzu guldursunBen 1 nisanda transfer olacağım daha transfer olmadım. Hem yumurta toplama hemde transfer ücreti dahil bu fiyata. Telefonla arayabilirsiniz. Fiyat bilgisi veriyorlar. Semra hoca ile ilk görüşmeden ücretsiz. Ben başka bir doktor araştırmamıştım çünkü hem zamanım yoktu hemde çok yakınlarda güzel merkezler yok. Semra hoca bana iyi gelince başladık tedaviye.
Teşekkür ederim Allah razı olsunAnladim çok tesekkur ederim insallah ilk denemenizde guzel sonuclarla karsilasirsiniz Rabbim en yakin zamanda yzunuzu guldursun
Medical parkta muayene ücreti ne kadar acaba kadın doğum için ben hep yüzyıla gidiyorum 520 oldu medical daha mı uygun ?Ben aralık ayında anlaşma yapmıştım 18bin+ dondurma ücretiydi. Bu sene yapanlar işe konuştum 26 bin+ dondurma ücreti galiba.
Ben sadece semra hoca gittim oda 1000 tlydı. Ama o tüp bebekçi belki daha pahalıdır bilmiyorum.Medical parkta muayene ücreti ne kadar acaba kadın doğum için ben hep yüzyıla gidiyorum 520 oldu medical daha mı uygun ?
O baya pahalıymış bi de unvanı yüksektirBen sadece semra hoca gittim oda 1000 tlydı. Ama o tüp bebekçi belki daha pahalıdır bilmiyorum.
Op. Dr ama belki normal kadın Doğum doktorları daha uygun olabilir.O baya pahalıymış bi de unvanı yüksektir
Merhaba ben cok memnunum tüp yaptırdık şimdi 8 haftalık hamileyim ama kanamam var düşük riski her hafta gidiyorum nerdeyse cok memnunumMerhaba arkadaşlar ben devlette 2 defa transfer oldum 3. Transferimi özelde yaptırmak istiyorum kafamda 2 doktor var 1.si Serap hoca ulaşım olarak bana çok yakın o yüzden ilk tercihim bu doktordan yanaSerap hocaya tedavi olmuş veya gidip bilgi almış arkadaşlar varsa cevaplarinizi bekliyorum
Canim benim Rabbim melegini sana bagislasin saglikla kucagina alirsin insAllahhhMerhaba ben cok memnunum tüp yaptırdık şimdi 8 haftalık hamileyim ama kanamam var düşük riski her hafta gidiyorum nerdeyse cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?