pendik yüzyıl neslihan şeker

Ben gidiyorum suana kadar cok memnunum. Cok açıklayıcı ve guler yüzlü. Tek kotu yanı normal dogum olursa doguma kim nöbetiyse onun gelmesi. Bu durum beni geriyor sadece. 9 ay takibimi o yapacak ama dogumda yok. Uzun zaman olmuş yazali siz ne yaptınız? Gittiniz mi

Bende neslihan şekere gidiyorum tek kötü yanı çok yoğun olması. O hastanede malesef doğuma nöbetçi doktor geliyor.

Bende neslihan şekere gidiyorum tek kötü yanı çok yoğun olması. O hastanede malesef doğuma nöbetçi doktor geliyor.
doğum fiyatlarını görüştünüz mü peki ben hiç sormadım bile. Sizin doğum az kalmış​

Ben memnunum ama çok yoğun o konuda sıkntı. Ayrıntılı pahalıydı pendik hospitalde yaptırdım
Ne kadara yaptırdın canım perinatolog mu? Ben de medipol koşuyolunda hakan apaydına almayı düşünüyorum randevuyu. Orası da 425 dedi. baya övgüyle bahsediliyor doktor ama bakalım

Neslihan Şeker çok yoğun. Gidip kapıda beklediğim stresli günlerimi unutmuyorum. Yoğun olduğu için randevu bulamadım 29 haftalık gitmiştim beni bir iki haftaya çağırması gerekirken 1 ay sonra gel deyip yolladı 34 haftalıkken..gittim. Ve bebeğim o sıralar gerilemiş.. Gittiğimde kalp atışları yoktu

Aaa basin saolsun canim. Sonra kime gittin? Ben de yogunlugu disinda memnunum. Normalde zaten kontrole ayda bir cagiriyor.

Aaa basin saolsun canim. Sonra kime gittin? Ben de yogunlugu disinda memnunum. Normalde zaten kontrole ayda bir cagiriyor.

Artık riskli gebelik olduğu için üniversite hastanesinde takip edilicem.. Doğumu yine orda istiyorum çünkü memnun kaldım.. Tekrar Neslihan şekerin odasına girme cesaretim yok... 30. Haftadan sonra nst için çağırması gerekiyor ama yoğunluğu yüzünden ileriye atıyor.. :/

Anladim cok geçmiş olsun. Sanirim yine hamilesin insallah bu sefer saglikla devam eder ve kucagina alirsin.

Başın sağolsun canım çok üzüldüm.. evet yoğunluğu var malesef.

Allah razı olsun çok sağolun.. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla alırız evlatlarımızı kucağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…