Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende neslihan şekere gidiyorum tek kötü yanı çok yoğun olması. O hastanede malesef doğuma nöbetçi doktor geliyor.
Sormuştum ama aklımdan çıktı tamamen canım. İsteğe bağlı sezeryan 1800 normal 1500 tü sanırımdoğum fiyatlarını görüştünüz mü peki ben hiç sormadım bile. Sizin doğum az kalmış
Anladim canim fiyatlsr iyiymis. Sen memnun musun? Ayrintili ultrasonu orada mi yaptirdin?Sormuştum ama aklımdan çıktı tamamen canım. İsteğe bağlı sezeryan 1800 normal 1500 tü sanırım
Ben memnunum ama çok yoğun o konuda sıkntı. Ayrıntılı pahalıydı pendik hospitalde yaptırdımAnladim canim fiyatlsr iyiymis. Sen memnun musun? Ayrintili ultrasonu orada mi yaptirdin?
Ne kadara yaptırdın canım perinatolog mu? Ben de medipol koşuyolunda hakan apaydına almayı düşünüyorum randevuyu. Orası da 425 dedi. baya övgüyle bahsediliyor doktor ama bakalımBen memnunum ama çok yoğun o konuda sıkntı. Ayrıntılı pahalıydı pendik hospitalde yaptırdım
Aaa basin saolsun canim. Sonra kime gittin? Ben de yogunlugu disinda memnunum. Normalde zaten kontrole ayda bir cagiriyor.Neslihan Şeker çok yoğun. Gidip kapıda beklediğim stresli günlerimi unutmuyorum. Yoğun olduğu için randevu bulamadım 29 haftalık gitmiştim beni bir iki haftaya çağırması gerekirken 1 ay sonra gel deyip yolladı 34 haftalıkken..gittim. Ve bebeğim o sıralar gerilemiş.. Gittiğimde kalp atışları yoktu![]()
Aaa basin saolsun canim. Sonra kime gittin? Ben de yogunlugu disinda memnunum. Normalde zaten kontrole ayda bir cagiriyor.
Anladim cok geçmiş olsun. Sanirim yine hamilesin insallah bu sefer saglikla devam eder ve kucagina alirsin.Artık riskli gebelik olduğu için üniversite hastanesinde takip edilicem.. Doğumu yine orda istiyorum çünkü memnun kaldım.. Tekrar Neslihan şekerin odasına girme cesaretim yok... 30. Haftadan sonra nst için çağırması gerekiyor ama yoğunluğu yüzünden ileriye atıyor.. :/