- 30 Ekim 2023
- 14
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi ipekbuyuktuek
-
Ahhahahah inanın bende delirmek üzereyimNasi aşilir ki bubiz çükübikli konulara aliskiniz ayrica burda. Bilmedigimiz yerden sordun şuvan
Boy, en hesabını karistirdiniz sanırım. Zira çok farklı şeyler canlanıyor.Sevgilimin penis boyu aşırı geniş
Bozuntuya vermeyelimBoy, en hesabını karistirdiniz sanırım. Zira çok farklı şeyler canlanıyor.
Boy, en hesabını karistirdiniz sanırım. Zira çok farklı şeyler canlanıyor.
Boyu normal ama çok geniş yazacaktım. En olarak geniş bir penisi varBoy, en hesabını karistirdiniz sanırım. Zira çok farklı şeyler canlanıyor.
Hic girememistir zatenBen anlayamadim konu sahibi. Sizinki dar onunki genişse niye çıkıyor onu anlayamadim.
Hım, yabancı mi sevgiliniz?Boyu normal ama çok geniş yazacaktım. En olarak geniş bir penisi var
Şöyle ki ben tümden alamadığım için çıkıyor ilişki sırasında, yani daha evvel ki hiçbir ilişkimde böyle bişey yaşamadım bana çok garip geliyor bu durumBen anlayamadim konu sahibi. Sizinki dar onunki genişse niye çıkıyor onu anlayamadim.
Afrikali gibi miHım, yabancı mi sevgiliniz?
Evet hiç alamıyorum desem sorunu kendimde arayacağım ama pozisyon değişmek için hazırlandığımda ben alana kadar ereksiyonu gidiyor. Anlam veremiyorum gerçekten ne yapmam gerektiğineYani gerektiginde cocuk ciktigini dusunursek vajima esneyebilen bir organ.
Yeterince islanip hazir olsaniz baska pozisyonlarda da sıkıntı yasamazsiniz diye dusunuyorum. Ustteyken kontrol sizde oldugu icin daha rahat aliyorsunuzdur. Sonucra hic alamiyor degilsiniz. Ha biraz can yakabilir ilk basta, o ayri.
Kendini bu kadar ifade edemez ancak bir insan. Kalın kelimesi de o kadar kıyıda köşede kalmış bir kelime değil halbuki.Boyu normal ama çok geniş yazacaktım. En olarak geniş bir penisi var
DeğilHım, yabancı mi sevgiliniz?
Adam tam sertleşmiyor olabilir mi? Bekleme sıradında ereksiyon kaybı da bunun işareti. Sorun sizde değil sanki.Şöyle ki ben tümden alamadığım için çıkıyor ilişki sırasında, yani daha evvel ki hiçbir ilişkimde böyle bişey yaşamadım bana çok garip geliyor bu durum
Böyle söyleyince de bana bende bir problem yok sen alamıyorsun darsın diyor. Diyorum ya daha evvel hiçbir ilişkimde böyle bir şey yaşamadım ama penis kalınlığı çok farklıydı ben genişlik sebebine yoruyorum ama mesela üstümde olduğunda da aldım bu sefer yorulduğunu söyleyip beni üstüne geçiriyor. Doggy denemek istediğinde ben alana kadar ereksiyon kaybediyor şaştım kaldımAdam tam sertleşmiyor olabilir mi? Bekleme sıradında ereksiyon kaybı da bunun işareti. Sorun sizde değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?