Penis kalınlaştırma ameliyat hk.

bankacianne26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
12
-1
0
32
Arkadaşlar merhaba, ikinci evliliğimi yapmak üzereyim. İlk eşimden 1 kızım var. Ailevi sebepler yüzünden boşandık. Ancak sorun şu görüştüğüm bi bey var ancak penisi çok yetersiz geliyor ve farkında. Bana çok bağlı kaybetmek istemiyorum. Bu konuda çok araştırdık ama hassas bi durum kimseye danışamıyoruz. Penis estetiği veya kalınlığı konusunda bilgisi veya eşinden ötürü tecrübesi olamşarın yardımcı olmasımı umuyorum.

Anaaaağm onun da estetiği mi olur yav ne yapılırsa yapılsın hiçte estetik bir organ olabilemez o
Yağ enjeksiyonu yapılıyor diye duymuştum, boy uzatmak için de yapıyorlarmış bir şeyler, 3cme kadar fark yaratıyormuş, bir de ruhsardaki mutluluk çubuğu vardı

Aşk olsun vajinal estetik yapılıyor da o olmadan olur mu, adamların bütün egosu onun üzerine kurulu

Yav ne olursa olsun o nasıl estetik görünebilir

Yağ enjeksiyonuyla kalınlaştırıyorlar. Var böyle bir şey. Arkadaşlar gülüyorsunuz ama yetersiz cinsel organ bir kadın için zor.
Tabi ki zordur, erkeklerin de bu konuya takıntısı var ya o yüzden dalgaya vuruldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…