Tess of the Durbervilles 😒 köy 🤨 istemez Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 657 Emoji Skoru 1.501 Puanlar 63 17 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aleyna0825 #61 Sanki onun karakteri hiç değişmemiş ama sizi hüsnü kuruntu yapmışsınız. Kadın belli ki 7sinde neyse 70inde de o. Abinizin huyunu suyunu bilmiyorum ama konuşuyorlarsa hoşlanıyor herhalde.
Sanki onun karakteri hiç değişmemiş ama sizi hüsnü kuruntu yapmışsınız. Kadın belli ki 7sinde neyse 70inde de o. Abinizin huyunu suyunu bilmiyorum ama konuşuyorlarsa hoşlanıyor herhalde.
A Aleyna0825 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 824 Emoji Skoru 481 Puanlar 53 18 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aleyna0825 #62 Katipyarisi .!.: Deyin. İçinizde birşey kalmasın herşeyi deyin. Karşınızdaki elinden geleni ardına koymayacak çünkü. Bunlar daha iyi günleriniz gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Peki tesekkur ederim
Katipyarisi .!.: Deyin. İçinizde birşey kalmasın herşeyi deyin. Karşınızdaki elinden geleni ardına koymayacak çünkü. Bunlar daha iyi günleriniz gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Peki tesekkur ederim