• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar pentiden iç çamaşırı alan var mı?

%100 pamuk iz yapmayan çamaşırı beğenmiştim 2. yıkamaya kadar sürdü kızlar şoktayım kenarına yapıştırdıkları iz yapmayan bant söküldü boydan boya 2. yıkamada ve gayet yıkama kesesinde atmıştım yıpranmaması için daha da çöp almam. zaten çorapları da dakikasinda kaçıyor verilen parayı hiç haketmiyor ince çorap marka tavsiyesi olan var mı:):)

%100 pamuk iz yapmayan çamaşırı beğenmiştim 2. yıkamaya kadar sürdü kızlar şoktayım kenarına yapıştırdıkları iz yapmayan bant söküldü boydan boya 2. yıkamada ve gayet yıkama kesesinde atmıştım yıpranmaması için daha da çöp almam. zaten çorapları da dakikasinda kaçıyor verilen parayı hiç haketmiyor ince çorap marka tavsiyesi olan var mı:):)

canm dediğni ginbi benimkide öyle olsu bende artık almıyorum ince çorap Pierre cardinn

çok kötü bi yıkamada ağzı yüzü biyere gitti. h and m favorim ordan alın hem daha ucuz. =)

aynen bende iz yapmayan iç çamasırını sadece 1 gün kullanabildim. hastalanmıştım malum ped kullanımı falan, tak çıkar derken dakikasında yapışkanları açıldı. pentiden bişey kullanırken çantaya bi de yedeğini almak gerekiyo :D

Pentideki calisan kizlardan nefret ediyorum...surekli kendi bedeninden küçük sutyen satmaya çalışıyorlar nedense anlamadim..iyiki dedigi sutyeni almadim bu aldigim bile ufak geldi pes yani...

bende 2 gün önce sipariş ettim push ap sütyen stardoll yani bakalım nasıl merak ediyorum uygunduda inş. güzel çıkar yorumlarınızdan huylandım :D

Evet bence hepsi çok güzel tabi içinde rahat etmen önemli sikarsa bende giyemem normalde 85 beden giyiorum pentide 80 bedenggiyiorum

Back
X