pepeme sarıldım deli gibi ağlıyorum....

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
kızlar bugün psikolojim çok bozuk kendimi çok yalnız çok boşlukta hissediyorum.
annem babam ben küçükken ayrıldı ikisi de başkalarıyla evlendiler ben annemde kaldım.babam beni aramaz sormaz umursamaz annemin de yaşadıklarından dolayı psikolojisi çok bozuldu o da bana sevgisini göstermedi hiçbir zaman.
ben de üniversite biter bitmez evlendim ama olmadı yürümedi hem fiziksel hem ruhsal şiddete maruz kaldım boşandım öğretmen oldum.zatenşu an daha iyi anlıyorum ki o evlilik bana sevgi gösteren birine körü körüne bağlanmamdanmış.yoksa bana uygun biri değildi sürekli beni aşağılıyordu.
kızlar antideprasan kullandım bıraktım kullandım bıraktım sonra hayatıma benim gibi bir öğretmen girdi.seviyorum felan dedi.benim de boş bir anıma denk geldi istediğini aldı.öncesinde seni annemle tanıştırıcam boşanman önemli değil fela diyordu ama sonra anladım ki kullanacak başka niyeti yok defettim .ama bir kez daha yıkıldım antidepresanları kullanmasam ayağa kalkamazdım.
karşıma çok insan çıkıyor boşandım diye istemiyor.belki haklılar artık katılaştı kalbim bilemiyorum.bugün de bir teyzeyle karşılaştım alışveriş merkezinde.evlilikten açıldı konu.eşin dedi arkanda dağ gibi bir destek evlen dedi.bekarlık sultanlık felan değil dedi.ben az mı istedim mutlu huzurlu bir ailem olsun ama olmadı hele ki yaptığı hatalardan sonra kendini bu kuruma layık bile görmüyorum.öyle kötüyüm ki sarıldım pepeme ağlıyorum.((((

Son düzenleme:
Mesleğiniz var,sosyal bir çevreniz var ve edinmiş olduğunuz tecrübeleriniz var.
Hayat sizin için mtulaka böyle devam etmeyecektir emin olun.Yeterki siz umudunuzu yitirmeyin.
'Gün doğmadan neler doğar'.

maddi sıkıntınız yoksa kurslara yazılın bence. yada yapmadıysanız yüksek lisans yapın yani kariyerinize odaklanın biraz. gönüllülük esasına dayalı dernekler var oralara yazılabilirsiniz. hem arkadaş çevreniz de genişler. illa ki insanın hayatında biri olması gerekmiyor mutlu olması için kaldı ki çoğu zaman o birileri daha da mutsuz ediyor insanı. bizim de yaşadığımız bu ufak tefek dertlerin dışında ciddi acılar çeken, çaresi olmayan hastalıklarla uğraşan, kayıplar yaşayan insanlar var. o yüzden bize sunulanların kıymetini bilmememiz gerek. umarım mutlu olmanın başka yollarını da fark edersiniz.

Ben biraz kader kısmetçiyimdir. Her şeyde hayırlısı neyse o olsun. eğer sürekli o olumsuzluklukları aklınızda tekrar ederseniz bu sıkıntından kırtulamayabilirsiniz. Kendinize güzel,hoşunuza giden,stresinizi atabileceğiniz bir aktivite bulabilirseniz hayattan yeniden zevk almaya baslayabilirsiniz.
İnşallah en yakın zamanda bu sıkıntılardan kurtulursunuz.

Lütfen hayata karşı nankör olmayın..

Güzel,saygın bir mesleğiniz, geliriniz ve bir çevreniz var.. Örnek olduğunuz bir sürü öğrenciniz var.. Evet kötü zamanlar yaşamışsınız ama geçmiş..içinizde de geçmesi için antidepresan değil,psikolojik destek almalısınız.. Lütfen bu desteği almadan evlenmeye kalkmayın..

O teyze ezber konuşuyor.. ben zaten dağ gibiyim teyze deseydin keşke,suratı bir değişseydi

Allah büyüktür,siz hayırlısını dileyin..

Sevmekten, sevilmekten daha değerli hiçbir şey yok. İnsan bu duyguları yaşarken dünya yıkılsa altında kalmaz gibi geliyor. Lütfen, düşünün. Çevrenizde gördüğünüz insanların ne kadarı sevgi dolu, bilinçli anne babalar tarafından yetiştirilmiş? Kimler gerçekten mutlu çocukluk geçirmiş? Hemen herkes travmatik çocukluğunun yaralarını sarmakla meşgul.
Kimse sevmese de biz kendimizi sevmek zorundayız. Kimin hatası, günahı yok ki? Kim sütten çıkma ak kaşık? Günahıyla, sevabıyla geçmiş geçmiştir. Bugünü; geçmişi düşünüp, kendinize kızıp, acıyarak, kendinizi suçlayarak harcadığınıza yazık. Umudunuzu kaybetmeyin, içinizdeki sevgiyi köreltmeyin. Gecenin en karanlık zamanı şafak sökmeden öncedir.

arkadaşlar hepiniz sağolun değerli yorumlarınız için sadece mutlu bir ailem olsun istiyorum
canım o teyze ezbere konuşuyor derken ne demek istedin?

sen kendini değerli görmedikçe insanlar da değer vermez. Seni boşanmış diye istemeyenleri sen hiç isteme.. hemen evlenmek zorundayım gibi düşünme. Günahlarına tevbe et , bir de sekine duası var, onu mutlaka oku, bak için nasıl ferahlıyor.. mutlaka faydası oluyor, içim daraldığı zamanlar okuyorum.

Herşey her zaman iyiye gitmez.Ama sürekli kötüye de gitmez:)

Hayat hep aynı olmuyor,tabii ki iniş çıkışları var.

Kış olmadan bahar gelmez.

Tam ümidi kesmişken bir bakarsın feraha çıkmışsın.

Acaba önce şu nikini değişip,"baharesintisi" filan mı yapsan:)

Canım önce kendine saygın olsun adam alacağını almış ise sende alacağını almışsın sonuçta ikiniz de yetişkinsiniz neyin ne olduğünu biliyorsunuz o kişiye kesinlik ile suç bulmam boşluktaydım diye yaptım bunlar hikaye. Kışın ardı bahardır unutma ve daha sağlam daha bilinçli adımlar ile feraha çıkacaksındır.

arkadaşlar hepiniz sağolun değerli yorumlarınız için sadece mutlu bir ailem olsun istiyorum
canım o teyze ezbere konuşuyor derken ne demek istedin?

Canım ezber derken, toplumun kişilere özellikle kadınlara empoze ettiği düşünceden bahsediyorum. Yani kadın erkeksiz yaşayamaz illa kocası olmalı, erkeğin varlığına "muhtaçtır" ya... tek başına yaşayamaz mantığı.. ki bu yanlış bir mantık..

Herkes mutlu bir evliliği olsun ister.maalesef ama olmayınca olmuyor..insan önce kendine yetebilmeli..kimseye "muhtaç" olmadan yaşamalı..
Böylece hayatına giren kişi seni bir şeylerden kurtaran,bir şeyleri unutturan,muhtaç olduğun biri değil,"onsuz yaşamam" dediğin biri değil; onsuz da gayet yaşarım dediğin ama birlikte de güzel zaman geçirdiğin, acısıyla tatlısıyla hayatı paylaşacağın gerçek hayat arkadaşın olur.. Böylesi daha güzel daha sağlıklı değil mi?

Canım sen hiç canını sıkma Allah o kadar büyüktürki .sana bi kapı açar sen bile hayrete düşersin.sadece dua et tövbe et .İnsan rabbine teslim olunca nasıl rahatlıyor.Sekine duasını oku cevşen okumaya başla ,namazlarını kılmaya çalış .insanınz başımıza türlü türlü hal gelebilir.Geriye bakma kendini değersiz hissetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…