Merhaba canım ben 2015 yilinda oldum ve hala gebe kalamadım. Histeroskopi olup hamile kalanda var tabiki önemli olan doktorun bu işte iyi olmasi ben doktorların mağdurummerhabalar Histeroskopi de perde ameliyati olup da sonrasında hamile kalıp sorun yaşamadan bebeğine kavuşan var mı acaba??
Merhaba canım ben 2015 yilinda oldum ve hala gebe kalamadım. Histeroskopi olup hamile kalanda var tabiki önemli olan doktorun bu işte iyi olmasi ben doktorların mağdurumMerhaba Rahimde perde ameliyati olan varmı acaba
Teşekkür ederim bende bu ay olacam kısmetse perde ameliyat olmadan tedavi olmak istemedim . ameliyat tan sonra tedavi olacam . tek engelim perde ve yumurtalarin büyümemesiMerhaba canım ben 2015 yilinda oldum ve hala gebe kalamadım. Histeroskopi olup hamile kalanda var tabiki önemli olan doktorun bu işte iyi olmasi ben doktorların mağdurum
Merhaba Ben olacam bu ay adetimi bekliyorumMerhaba Rahimde perde ameliyati olan varmı acaba
Rabbim istedigini nasip etsin insallah canım simdiden geçmiş olsun diyeyimTeşekkür ederim bende bu ay olacam kısmetse perde ameliyat olmadan tedavi olmak istemedim . ameliyat tan sonra tedavi olacam . tek engelim perde ve yumurtalarin büyümemesi
Sağolun hepimizin inşallahRabbim istedigini nasip etsin insallah canım simdiden geçmiş olsun diyeyim
Merhaba canım.Ilk gebeligimde perde olduğunu bilmiyodum.Doktorlarda anlamadı ölü doğum oldu 35 hastalıktı.Rahmim kalp srklindeymis ucunda perde cikiyo birlesiyo ortadan ikiye bölünmüş gibi rahimmerhabalar Histeroskopi de perde ameliyati olup da sonrasında hamile kalıp sorun yaşamadan bebeğine kavuşan var mı acaba??
Çok teşekkür ederim canım inşallah gebelik oluşur . Rahimde perde olup da tehlikesi fazla olduğu için ameliyatini tercih ettim daha olmadım inşallah ay sonu yada diğer ay başı gibi olacam .Merhaba canım.Ilk gebeligimde perde olduğunu bilmiyodum.Doktorlarda anlamadı ölü doğum oldu 35 hastalıktı.Rahmim kalp srklindeymis ucunda perde cikiyo birlesiyo ortadan ikiye bölünmüş gibi rahim
Histeroskopi oldum tekrar hamile kaldım 4 yaşında kızım simdi.
Tekrar gebelik dusunuyodum yine perde oluşmuş düşük oldu
Yine perde ameliyati olmak zorunda kaldım tekrar gebelik düşünüyorum nasipse bakalım
Uzun anlatmamin sebebi perde tekrar oluşan biseymis
Hemen hamile kalabilirsin inşallah merak etme
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım inşallah gebelik oluşur . Rahimde perde olup da tehlikesi fazla olduğu için ameliyatini tercih ettim daha olmadım inşallah ay sonu yada diğer ay başı gibi olacam .
Iyi deneyimli doktorsa alltan muaneyle görür benim öyle olmuştu çünkü. hsg de net görünüyormuşRahimde perde normal ultrason ile yapılsa anlaşılıyor mu ya da hsg ile
Teşekkür ederim dedim illa hiperoskopi mi gerekiyor diye çünkü bi o şüphem olmuşlara başladı sürekli düşük ya da sağlıksız gebelik yaşadığım için teşekkürlerIyi deneyimli doktorsa alltan muaneyle görür benim öyle olmuştu çünkü. hsg de net görünüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?