- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 33
- Konu Sahibi deryanintupbebekgunlugu
-
Merhaba bende geçen sene perde ameliyati oldum benim 16 . güne kadar kanamam devam etti sonra 3-4 gün lekelenme oldu sonra da bitti . Normal kanama olması .perde uzunluğu fazlaymis sizde bundan dolayı olabilirSelam kızlar vajina girişinden başlayıp rahim boyu uzanan perdem vardı ayın 9nda histereskopi oldum aldırdım. Lekelenmelerin olabileceğini söyledi doktorum bugün 12.gun hala devam ediyor ve son 2 gündür rengi kırmızıya dönmüş durumda, normal midir ve daha kaç gün sürer?
Olabilir teşekkür ederim, bakalm kaç gün daha devam edecekMerhaba bende geçen sene perde ameliyati oldum benim 16 . güne kadar kanamam devam etti sonra 3-4 gün lekelenme oldu sonra da bitti . Normal kanama olması .perde uzunluğu fazlaymis sizde bundan dolayı olabilir
Merhaba bende perde var malesef büyük ihtimal önümüzdeki ay aldiricam peki siz hiç gebe kaldınız mı yoksa düşük nedeniyle mi aldırdınızSelam kızlar vajina girişinden başlayıp rahim boyu uzanan perdem vardı ayın 9nda histereskopi oldum aldırdım. Lekelenmelerin olabileceğini söyledi doktorum bugün 12.gun hala devam ediyor ve son 2 gündür rengi kırmızıya dönmüş durumda, normal midir ve daha kaç gün sürer?
Yok canm 2 senedir hiç gebe kalamadım. Çift rahim teşhisi konmuştu ama meğerse perdeymisMerhaba bende perde var malesef büyük ihtimal önümüzdeki ay aldiricam peki siz hiç gebe kaldınız mı yoksa düşük nedeniyle mi aldırdınız
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda gebe kalabilirsiniz allah bize sabır ve kolaylıklar versin ..Yok canm 2 senedir hiç gebe kalamadım. Çift rahim teşhisi konmuştu ama meğerse perdeymis
Bu arada yazdıklarını görünce çok benzermişiz onu anladım, benimde vajinama kadar uzanan bir perdeydi ç. Benim ameliyatım biraz uzun sürdü. Ve çok normal bana 10 gün diren bağladılar kan boşaldı sonra bi süre daha kanamam olmuştuSelam kızlar vajina girişinden başlayıp rahim boyu uzanan perdem vardı ayın 9nda histereskopi oldum aldırdım. Lekelenmelerin olabileceğini söyledi doktorum bugün 12.gun hala devam ediyor ve son 2 gündür rengi kırmızıya dönmüş durumda, normal midir ve daha kaç gün sürer?
Çok geçmiş olsun canm sana da. Benim biraz kalmış rahme zarar vermemek için ileri gidememiş doktorum. Ne kadar oldu ameliyat olalı senBu arada yazdıklarını görünce çok benzermişiz onu anladım, benimde vajinama kadar uzanan bir perdeydi ç. Benim ameliyatım biraz uzun sürdü. Ve çok normal bana 10 gün diren bağladılar kan boşaldı sonra bi süre daha kanamam olmuştu
9 ay oldu canım benim benimkide yeteri kadar bıraktım gibi bişeyler dedi ama baya temizledim dediÇok geçmiş olsun canm sana da. Benim biraz kalmış rahme zarar vermemek için ileri gidememiş doktorum. Ne kadar oldu ameliyat olalı sen
9 ay oldu canımÇok geçmiş olsun canm sana da. Benim biraz kalmış rahme zarar vermemek için ileri gidememiş doktorum. Ne kadar oldu ameliyat olalı sen
Amelyattan sonra doktorunuz jel falan kullandı mı? Tekrar yapışıklık olmasın diye jel sıkıyorlar rahmin içine9 ay oldu canım benim benimkide yeteri kadar bıraktım gibi bişeyler dedi ama baya temizledim dedi
Merhaba bi jelden bahsetmedi banaAmelyattan sonra doktorunuz jel falan kullandı mı? Tekrar yapışıklık olmasın diye jel sıkıyorlar rahmin içine
Peki amelyattan sonra doktor tekrardan rahim filmi istedi miMerhaba bi jelden bahsetmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?