Cicilikiz Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 1.972 Emoji Skoru 10 Puanlar 116 Yaş 50 Yer Konya 14 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #1
oksuz oksüz Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2010 Mesajlar 98 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #2 cok sık..tşkler..
Portali Guru Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2008 Mesajlar 547 Emoji Skoru 45 Puanlar 318 29 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #3 eskiye dönüş başladı gari tarih tekerrürden ibaret.
C cansuery Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Kasım 2010 Mesajlar 545 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Ankara 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #4 bence perde sade olmalı.. çok göz yoruyo desenliler ya:S
Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2007 Mesajlar 3.864 Emoji Skoru 3 Puanlar 683 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #5 ben pek beğenmedim.... banyo tülü gibi duruyorlar. bende sadelikten yanayım...
_eftelya_ Guru Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2010 Mesajlar 2.712 Emoji Skoru 1.152 Puanlar 373 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #6 Su-Perisi .!.: ben pek beğenmedim.... banyo tülü gibi duruyorlar. bende sadelikten yanayım... Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum,bende banyodakilere benzettim...
Su-Perisi .!.: ben pek beğenmedim.... banyo tülü gibi duruyorlar. bende sadelikten yanayım... Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum,bende banyodakilere benzettim...
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2010 Mesajlar 16.477 Emoji Skoru 22.430 Puanlar 923 31 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #7 _eftelya_ .!.: Aynen katılıyorum,bende banyodakilere benzettim... Genişletmek için tıkla... rustik perdelere bayılıyorum ama malesef kartonpiyer olan tavanlarda uygun olmuyo
_eftelya_ .!.: Aynen katılıyorum,bende banyodakilere benzettim... Genişletmek için tıkla... rustik perdelere bayılıyorum ama malesef kartonpiyer olan tavanlarda uygun olmuyo
sevgici Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Eylül 2009 Mesajlar 208 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer İstanbul 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #8 Su-Perisi .!.: ben pek beğenmedim.... banyo tülü gibi duruyorlar. bende sadelikten yanayım... Genişletmek için tıkla... ilk baktığımda benimde aklımdan aynı banyo perdesi gibi gecmişti siz söylemişsiniz tabiki zevk meselesi bu işler
Su-Perisi .!.: ben pek beğenmedim.... banyo tülü gibi duruyorlar. bende sadelikten yanayım... Genişletmek için tıkla... ilk baktığımda benimde aklımdan aynı banyo perdesi gibi gecmişti siz söylemişsiniz tabiki zevk meselesi bu işler
s&r Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2008 Mesajlar 716 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer Samsun 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #9 ben böyle desenli perdeleri beğeniyorum ama evin mobilyası halısı sade olunca yakışıyo yoksa karmakarışık oluyoo.. peki kızlar bi sorum olacak stor mu daha kullanışlı oluyo sizce yoksa böyle yere kadar tül/ güneşlik mi?
ben böyle desenli perdeleri beğeniyorum ama evin mobilyası halısı sade olunca yakışıyo yoksa karmakarışık oluyoo.. peki kızlar bi sorum olacak stor mu daha kullanışlı oluyo sizce yoksa böyle yere kadar tül/ güneşlik mi?