• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akran Zorbalığı 2.Perde

İyi, insancıl, ilgili bir öğretmen bulursanız ve derdinizi baştan anlatma şansınız olursa en başta destek alma şansınız olur. İyi bir öğretmen kaynastirir merak etmeyiin..Gerekirse okulu değiştirmeden bu planı yapın..
Aslına bakarsanız bu öğretmenin de insancıl, çocukları seven biri olduğu söylendi. Sıkıntıyı başından beri biliyor ama çözülmediği gibi artıyor. Kafam çorba kazanına döndü, ne doğru ne yanlış çözemedim

Ben olsam değiştirirdim en başından beri.bende öğretmenim ve zamanında bu durumu kızımda yaşadim.kizim normalde okula bayilirdi bı yıl kendi okuluna aldım ama kızım öğretmeninden o kadar korkardı ki yanına yaklasamazdi.hemen değiştirdim okulunu hiç beklemedim.bu yaşlarda okulu sevmesi çok önemli.mucadeleyi öğrenecek yaşta değil okuldan sogursa bı daha hiç sevmez
Çocuğun öğretmenle bir sıkıntısı yok hocam, çok da seviyor ama süreç uzarsa ondan da soğuyacağını biliyorum. Öyle olursa zaten düşünmeden alırım.

Diğer okulda da aynısını yaşama endişemiz kızımın sakin bir çocuk olmasından kaynaklı. Bazı çocuklar, hatta yetişkinler bile sakin insanlarla uğraşarak egolarını tatmin ediyorlar. Bundan kaçamıyoruz. Doktorun mücadeleyi öğrensin yaklaşımı da hayat boyu karşılaşacak olmasından sanırım. Öğretmeni arama konusu için de henüz aldığımız oyun terapisi tamamlanmadı, belki bittiğinde doktor talep edecektir, etmezse ben isteyeceğim.
Benim kızım da sakin bir çocuk ama onların karakteri öyle evet mucadelyi öğrensin ama dislanmak çok zor bir yük çocuk lcln, bilmiyorum biz de oyun terapisi aldık ilk işi ogretmenle görüşüp sınıftaki durumu hakkinda da bilgi almak oldu surecte de görüştü öğretmenle

Back
X