• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde sorunu yardim,kizlar

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Slm kendi yaptigim bi hata (sicak yikama) sonucu tul perdem kırış kırış olmuş su bal petegi gibi olanlardan hafif tullerden ki agirligiyla acilma ihtimali yok.Tekrar yumusatici koyup yikattom ama yok ayni ütünün buharini tuttum yok degisen bisey yok varmi bildiginiz bi cozum salak kafam yaa :kızgın:

Denedim tam islak degildide biraz nemliydi ama cok gozenekli oldugundanmi ne sanki hic utu degmemis gibi :KK34:
Petek dokulu tüller pek kırışmaz derler ama bilemedim ılık su 30derece 400 devir de birde katlayarak koyun perdeyi sıkarken yarı da kapat yarı ıslak at bir de yanılmıyorsam ütüyle devamlı olursa her zaman ütü istermiş .

Aa neden? Ben de hep bol koyarım ki güzel koksun diye.
Tüm özelliğini kaybediyor erken yıpranma yapıyor, kırışma sebebi . Evet çok güzel kokuyor ama yapılmaması gerekiyor teyzemin kızı terzi o söylemişti o gün bugündur yikamam utulemiceksem

Tüm özelliğini kaybediyor erken yıpranma yapıyor, kırışma sebebi . Evet çok güzel kokuyor ama yapılmaması gerekiyor teyzemin kızı terzi o söylemişti o gün bugündur yikamam utulemiceksem
Benimkiler de hafif kırışıyor ama bekletmeden asınca hemen açılıyor kırışıklığı. Bir de yumuşatıcısız deneyeyim. Teşekkürler:)

30° 400 devirde tekrar yikat as uçlarını bir araya topla altına leğen koy uçlarına da ağırlık takabiliyorsan tak düzelir bir ihtimal

Slm kendi yaptigim bi hata (sicak yikama) sonucu tul perdem kırış kırış olmuş su bal petegi gibi olanlardan hafif tullerden ki agirligiyla acilma ihtimali yok.Tekrar yumusatici koyup yikattom ama yok ayni ütünün buharini tuttum yok degisen bisey yok varmi bildiginiz bi cozum salak kafam yaa :kızgın:
meral etme. benim kv de 90 derece yıkar. ben 30 da bir kaç utuden ve yıkmadan sonra geciyor.

aiyyy en korktuğum :bicak:
tüllerimi ilk yıkamam çok büyük kabus olucak benim için hissediyorum :KK17:
peki kalın perdeleri nasıl yıkamak lazım? güneşlik değilde hani şu dekoratif olarak renk kalınlar oluyor ya tülün üstünde?

Back
X