Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yukarıdaki takımı aldım. berjerleri de koyu renkten yaptırdım. bana perde önerisi yapabilir misiniz? fikirlere ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler :)
bence öneri olarak sunulanların hiçbirinden yaptırma. güzelim modern koltuklara yine modern bir perde gider. gül kurusu-bordo, fıstık yeşili-mürdüm-turuncu üçlüsü, pembe-mor-turkuaz, hardal-kiremit, yeşil-gri-mor, koyu kırmızı, gibi renk kombinlerinden sevdiğini seçip, bu renklere göre perde ve halı almanı öneririm. patchwork desenli bir halı ve desensiz tek renk perde ve tül öneririm. rustik de güzel olur.
kızlar yukarıdaki takımı aldım. berjerleri de koyu renkten yaptırdım. bana perde önerisi yapabilir misiniz? fikirlere ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler :)
görümcem iç mimar ortadakı kahve koltuktan aldı ve yanlarına tatlı yeşil sandalye görünümlü berjer aldı perdeler çok sadeydi kremle yeşil karısımı bir şeydi. ve çok hoş oldu ev