perde yikarken...

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar tul perde yikarken yumusaticinin kokusu kalici olsun diye neler yapiyorsunuz.yumusatici markasi degil merak ettigim.hani kalici kokusu olsun diye bir taktiginiz varmi?birde kac derecede yikasam dogru olur?tesekkurler...

Arkadaslar tul perde yikarken yumusaticinin kokusu kalici olsun diye neler yapiyorsunuz.yumusatici markasi degil merak ettigim.hani kalici kokusu olsun diye bir taktiginiz varmi?birde kac derecede yikasam dogru olur?tesekkurler...
Yumusaticisini bol dokebilirsin.Temiz yikanmasi icin kesin on yikamali at.60 da yikarasan, sararir diyenler var ama ben 60 da yikadim bu sefer bisey olmadi.Normalde 40da yikiyordum.

ben genelde 40 derecede yıkarım.
yumuşatıcının kalıcı olması için mesela deterjanı çok koymadan yumuşatıcıyı bol tutarak en fazla 1 hafta kalıcı oluyor.
bi tane markanın gül kokulusu var ev buram buram 1 hafta kokuyor.

Sentetik benim bildiğim 60 derecede bozulur
Yumusaticisini bol dokebilirsin.Temiz yikanmasi icin kesin on yikamali at.60 da yikarasan, sararir diyenler var ama ben 60 da yikadim bu sefer bisey olmadi.Normalde 40da yikiyordum.

Sentetik benim bildiğim 60 derecede bozulur

40 derecede yıkarım yumuşatıcıyı da bol koyarım; ama en fazla ne kadar kalıcı olabilir ki? Bunu takmayın bence. Glade'in mis gibi oda parfümleri var onlardan sıkıyorum ben eve.

Tadinizi bozmak istemem ama bunu hatirlatmazsam da kendimi suclu hissederim.
İki gun daha fazla koksun diye esyalara yumusatici dayamayin lutfen.
Sagliginizla oynamayin. Doktorlar bas bas bagiriyor kimyasallari cikarin hayatinizdan diye.
Bizler anne ve ev hanimi olarak en cok dikkat etmesi gereken kisileriz diye dusunuyorum.
Sadece soylemek istedim :)
He bilmislik icin de soylemedim. Ben de deterjan falan kullaniyorum :)
Konuya donersek perdelere yumusatici kullanmiyorum konu sahibi arkadasim ama evin muhtelif yerlerine lavanta keseleri asiyorum o da etkili oluyor.

Back
X