• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pergoveris kullanlar

mer22

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
31
3
6
30
pergoveris kullananlar deneyimlerini alabilirmiyim? ben sadece bi kere midem bulandi baska bisey hissetmitmiyorum acaba ilac bana fayda etmiyo mu diye dusundum siz ne dusunuyosunuz karnim falan agrimiyo.. sanki agridiginda yumurtam buyumus gibi hissediyorum yanlis mi dusunuyorum acaba

pergoveris kullananlar deneyimlerini alabilirmiyim? ben sadece bi kere midem bulandi baska bisey hissetmitmiyorum acaba ilac bana fayda etmiyo mu diye dusundum siz ne dusunuyosunuz karnim falan agrimiyo.. sanki agridiginda yumurtam buyumus gibi hissediyorum yanlis mi dusunuyorum acaba
Herhangi bir yan etki olmadı bende sadece ilacı yaparken hafif yanma oldu. 5 gün sonra ağrı hissetmeye başladım kontrolde büyümeside güzeldi yumurtamın

1 yumurtam toplandı embriyo 5. Güne gelemediği için tedavim iptal oldu
Geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin. Benim ilk tedavi gonalf ileydi sadece o olmayınca şimdi Pergoveris ve gonalef vuruyorum. O yüzden Pergoveris e geçen insanları merak ediyorum

Geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin. Benim ilk tedavi gonalf ileydi sadece o olmayınca şimdi Pergoveris ve gonalef vuruyorum. O yüzden Pergoveris e geçen insanları merak ediyorum
Tedavide yararlı olduğunu düşünüyorum zaten doktorlar deneyimli bu konuda hakkınızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alın 🤲🏻

pergoveris kullananlar deneyimlerini alabilirmiyim? ben sadece bi kere midem bulandi baska bisey hissetmitmiyorum acaba ilac bana fayda etmiyo mu diye dusundum siz ne dusunuyosunuz karnim falan agrimiyo.. sanki agridiginda yumurtam buyumus gibi hissediyorum yanlis mi dusunuyorum acab

Merhaba bende kullanmaya baslayacam nasil ilerledi sureciniz

Back
X