- 2 Temmuz 2024
- 3
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi mizgin 2134
Elimde 3 adet
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elimde 3 kutu mevcutMerhabalar pergovaris hala var mı?
Burcu hanim burda ilac satmak yasak.Elimde 1 adet gonal f900, 2 adet pergoveris 150/75 var.
Insanlar zor durumda olmasa zaten gelip burdan ilac aramazlar.bura ucretsiz yardim amacli veriyor insanlar sizin gibi satmiyorlar yaniBurcu hanim burda ilac satmak yasak.
Aldigin fiyata anca eczaneye verebilirsinİnsanlar bu tedaviye başlıyorsa bu maddi harcamalarıda göze alıyorlar bende bu yollardan geçtim onu bende biliyorum. Bu işin ticaretini yapmıyorum bende tedavi aşamasında elimde kaldığından parayla aldığım ilaçı aldığım fiyattan vermeye çalışıyorum. Sonuçta bende parayı sokaktan toplamıyorum.
Aldığınız fiyata eczaneye verin o zaman. Ekonomik sıkıntınız varsa bu devirde çocuğa bakmak da çok saçma zaten kusura bakmayın. Koskocaman ilaç satışı yasak diyor, uyarıyoruz bir de azar işitiyoruz hayret bir şey yaİnsanlar bu tedaviye başlıyorsa bu maddi harcamalarıda göze alıyorlar bende bu yollardan geçtim onu bende biliyorum. Bu işin ticaretini yapmıyorum bende tedavi aşamasında elimde kaldığından parayla aldığım ilaçı aldığım fiyattan vermeye çalışıyorum. Sonuçta bende parayı sokaktan toplamıyorum.
Zaten tarihi geçip çöp olacak hayrına vereyim demiyor kimse Allah kullandırmadan nasip etmiş ne güzel ben olsam mutluluktan tüp bebek merkezine götürürdüm ihtiyacı olan biri bulunur kullanır diyeAldığınız fiyata eczaneye verin o zaman. Ekonomik sıkıntınız varsa bu devirde çocuğa bakmak da çok saçma zaten kusura bakmayın. Koskocaman ilaç satışı yasak diyor, uyarıyoruz bir de azar işitiyoruz hayret bir şey ya