Merhabalar. 32 haftalık gebeyim şu an. Bu haftaya kadar bir çok doktora muayene oldum bebeğimde herhangi problem yoktu. Bana sadece 24. Haftada bir böbreği çok hafif büyğk denilmişti radyolıji bakıyor detaylıda bakmıştı. Başka bir problem diyen bir doktor olmadı. Hem devlet hastanesi hem özelde muayenelerimi oluyordum. İleriki haftalarda Sadece su fazlalığım olduğunu söyledi kadın doğum doktoru. Şeker yüklemede birşey çıkmayında perinatoloji doktoruna muayene oldum. Suyumun normal olduğunu herşeyin normal olduğunu ama tipik dowm sendromlu bir çocuk olduğunu söyledi. Gebeliğimi sonlandırabilirim sıvıda alabilirim dedi. Fetal DNA testide yaptırmıştım 13. Haftada temizdi.Perinatoloji doktoru alanında çok iyi bir doktor. Devlette. Çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Olduğum şehirde başka perinatoloji doktoru yok. Gittiğim kadın doğum doktorum öyle bir ihtimal yok dedi. Ense kalınlığı burun kemiği gibi sorunları yok bebbeğin takma dedi. İster istemez perinatoloji doktorunu alanında iyi olduğu için takmamazlık yapamıyorum. Benim gibi olan var mı. Perinatoloji doktoru down sendromlu diyip yanlış çıkan oldumu.? Perinatolojiyemi güveneyim yaptığım testimemi kendi doktorummamı bilmiyorum. Perinatoloji gerçekten çok iyi doktor. Bebeğimin ultrasonuna bakınca bende benzetiyorum down gibi duruyor yada psikolojik olarak öyle görüyorum. Çok yıprandım.