Perinatoloji özel mi devlet mi hangisi daha iyi

Merhaba. 6. haftamdan beri şehir hastanesinde Perinatoloji bölümüne gidiyorum. Özelde de 3 farklı kadın doğum doktoruna gittim. Benim şanssızlığım mı bilmiyorum ama özelde gittiğim doktorlardan pek memnun kalmadım. Devlet hastanesinde randevu alarak gidersem hiçbir sorun yaşamıyorum. Kan verirken vs. illa ki sıra bekliyorsunuz ama işleyiş cidden tahmin ettiğimden hızlı.
Bende devlete gideceğim alt komşum sağlıkçı ballicada var tanıdıkları yigeni perintoloji Dr mus ama göreve başka şehre gitmsi şansıma

Bana endokroloji doktoru açlık 95 altı tokluk da 140 altı olcak dedi neye göre söylüyorlar bunları acaba. Ben tokluğum 175 çıkınca stres yapıyorum bu yüzden. Negarip insanın aklıyla oynuyorlar resmen sırf para kazanmak için.
Bana dahiliye tokluk 180 geçmeyecek dedi açlıkta 130 zu dedi ilk daha çok yeni benim gebelik 23 ünde gidecem bakalım belki kalp atisinida duyarım

Denerim yedim yedim fazla ekşi gelmedi diyet için almıştım dondurulmuş var yulaf vs işte tam herşeyi yoluna sokayım kilo verim şekeri düzenliyum dedim ay regl 10 gün kala hamile kaldım geç döllenme 😅😅
Bebişin kısmeti böyleymiş annesi🥰sen artık iyi bakacaksın kendinede onada💐.Hiç olumsuz düşünme 2 hafta her şey dikkat ettiğin sürece yoluna giriyor . Girdikten sonrada yavaş yavaş farklı denemeler yaparsın. Bu arada Vallahi ben yulaf tostunu baya sevdim tost bile yapmasam hazırlayıp onu ekmek yerine yiyorum😁.

Bebişin kısmeti böyleymiş annesi🥰sen artık iyi bakacaksın kendinede onada💐.Hiç olumsuz düşünme 2 hafta her şey dikkat ettiğin sürece yoluna giriyor . Girdikten sonrada yavaş yavaş farklı denemeler yaparsın. Bu arada Vallahi ben yulaf tostunu baya sevdim tost bile yapmasam hazırlayıp onu ekmek yerine yiyorum😁.
Alalla o kadar ha denerim brnde danisim

Kesinlikle devletteki perinatologla devam etmenizi öneririm.
Ben İstanbul da yaşıyorum, ozellerde bile takipli perinatolog bulmak çok zor.
Devletteki perinatologumdan çok memnundum.

Ama dahiliye doktorunuz pek doğru bir bilgi vermemis gibi , gebelikte açlık 90 i gecmemeli , tokluk 140 i gecmemeli.

Perinatologum tokluk için ha 141 olmuş ha 180 bizim için fark yok , 2 değerde yüksek ,140 tan +1 fazla , çok yukselmemis diye düşünme demişti.

Ama dahiliye doktorunuz pek doğru bir bilgi vermemis gibi , gebelikte açlık 90 i gecmemeli , tokluk 140 i gecmemeli.

Perinatologum tokluk için ha 141 olmuş ha 180 bizim için fark yok , 2 değerde yüksek ,140 tan +1 fazla , çok yukselmemis diye düşünme demişti.
Benimde açlığım 98-97 çıkıyor ama endokrinoloji bu değerler güzel dedi ilaca gerek görmedi. Tokluğu çok güzel dengelledim .115-118 en fazla 125 oluyor ondan mı öyle dedi acaba

Benimde açlığım 98-97 çıkıyor ama endokrinoloji bu değerler güzel dedi ilaca gerek görmedi. Tokluğu çok güzel dengelledim .115-118 en fazla 125 oluyor ondan mı öyle dedi acaba

Bu degerlere ilac baslanmıyor genellikle.
Toklugunuzu masallah cok güzel dengelemissiniz.

yarin devlettee gidexem dahiliyeue bakalım ölçümleri gostercem o ne dicek

Back
X