perinatoloji uzmanı doktor avrupa yakası

tubay82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
11
2
42
merhaba arkadaşlar 2.düzey renkli ultrason için avrupa yakasında perinatoloji uzmanı doktor tavsiye edebilirmisiniz.

Merhaba benim gebelik takibi dr um perinatoloji uzmani kesinlikle isinin ehli biri kendisi mehmet aygun ozel balat hast. Hizmet veriyor tavaiye edebilirim

Meraba canım bende mehmet aygüne gıttım kendisi perinatoloji uzmanı ben balat hastanesıne degıl Doğan hastanesine gıttım çarsamba gunlerı akşam 6 dan sora randevu verıyo sanırım balat hastanesınden cıkıp çarsambaları doğan hastanesine geçtiği için.doğan hastanesınde 250 tl ye yaptırdım

sagolun kizlar dogan hastanesini biliyorum olmazsa ordan alirim randevumu bir arastiriyim bakalım

Meraba canım bende mehmet aygüne gıttım kendisi perinatoloji uzmanı ben balat hastanesıne degıl Doğan hastanesine gıttım çarsamba gunlerı akşam 6 dan sora randevu verıyo sanırım balat hastanesınden cıkıp çarsambaları doğan hastanesine geçtiği için.doğan hastanesınde 250 tl ye yaptırdım

Dogan hastanesinde geldigini bilmiyordum carsamba gunleri rumeli hospital da ayrintili ult. Kabul ediyor sadece onu biliyorum evet balattada hizmet veriyo ama ben rumeli de girdim ayrıntılı ya yakin bana diye normal muayeneleride balatta yapiyoruz :KK66:

Dogan hastanesinde geldigini bilmiyordum carsamba gunleri rumeli hospital da ayrintili ult. Kabul ediyor sadece onu biliyorum evet balattada hizmet veriyo ama ben rumeli de girdim ayrıntılı ya yakin bana diye normal muayeneleride balatta yapiyoruz :KK66:
Merhaba 3 yıl öncesine ait bir yazi ama cok merak ediyorum rumeli hastanesinin ultrasonu ve mehmet bey nasıl biri ?

X