• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perinatolojiye ne zaman gitmeliyim

ruyalaralemindenbircicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
103
Puanlar
103
ikiz bebeklere hamileydim 1 hafta önce bebeğimin birini 8+1 iken kaybettim şükürler olsun ki diğer bebeğim yaşıyor 9+4 şuan doktor perinatologa git bu 10 gün içinde dedi ama asla randevu yok sonra kanamam başladı hastaneye koştum özel hastaneydi perinatologtan bahsetmedi orada ki doktorum ama pek içime sinmedi 1 gün sonra gece yine kanamam oldu bu sefer devlet hastanesine gittim bebeğim iyiymiş kalbi duran bebeğimin kesesi dökülüyormuş yapabileceğimiz hiçbir şey yok dedi ilaçlara devam edeceğiz 11 12 hafta da perinatolojiden randevu alacakasın tarama testlerim yapılacak dedi bende diğer doktor perinatolojiye gitmemi söyledi randevu bulamıyorum dedim şuan gitmene yok biz ne diyorsak o da aynı şeyi söyleyecek sana bebekte şuan bakılacak bir şey yok dedi ne yapacağımı şaşırdım haftaya hangi doktora gideceğim ne yapacağım bilemedim ayrıca bulunduğum şehir de hiç perinatoloji de randevu yok bu gidişle özele gidicem ama özeller dünya parası bana akıl verir misiniz lütfen

Hangi şehirde yasiyorsunuz? Perinatolojiye kendiniz randevu almıyorsunuz kadın doğum randevu oluşturuyor. Eğer bulamadiysaniz hiç randevu üniversite hastanelerinde prof veya öğretim üyesi Perinatolojiye randevu alabilirsiniz özelden daha makul fiyatları. Ben 2 li tarama ve muayene ücreti 2.000 ödemiştim ocak basinda

Hangi şehirde yasiyorsunuz? Perinatolojiye kendiniz randevu almıyorsunuz kadın doğum randevu oluşturuyor. Eğer bulamadiysaniz hiç randevu üniversite hastanelerinde prof veya öğretim üyesi Perinatolojiye randevu alabilirsiniz özelden daha makul fiyatları. Ben 2 li tarama ve muayene ücreti 2.000 ödemiştim ocak basinda
kadın doğum bana randevu alman lazım dedi alan açtım dedi sadece bi kaç gün önce araştırmayı aradım sormak için gene takibinden randevu vereyim riskli gebeliklere de bakılıyor dedi ama 1 ay sonrasına randevu verdiler

Durumunuz varsa beklemeden özelden bir profesör ile görüşün. Bursada uludağ üniversitesi hocalarından birkaç hoca var mesela.

Durumunuz varsa beklemeden özelden bir profesör ile görüşün. Bursada uludağ üniversitesi hocalarından birkaç hoca var mesela.
aslında buldum bi profesör perinotolog ama 2 hafta sonra zaten tarama testi için gidicem beklesem mi diyorum yoksa hemen gitsem mi

Bir şey olursa çok üzülürsünüz fazla bekletmeyin derim tabi karar sizin
ya ben randevu bile almıştım ama devlet hastanesinde ki doktorlar şuan perinatologa gitsen bile bizimle aynı şeyleri söyleyecek zaten 11 12. hafta da göndereceğiz ama sen bilirsin dediler öyle deyince bende iptal ettim o zaman gitsem mi

Back
X