Perine darlığı

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben ilişki sırasında çok fazla acı çekiyordum zaten kremsiz yağsız ilişkiye giremiyorum. perine yani anüsle vulva arasındaki derinin çok gergin ve dar olduğu tespit edildi yani tam giriş kısmının. Orayı aldılar biraz açtılar ancak dikiş atılmadı eski haline dönmemesi için. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan veya aynı operasyonu geçiren var mı çok merak ediyorum

Canim oyle bir operasyon gecirmedm ama bende aci cekiyorm senin nasil anlasildi nasil dar olduğu

Ben vulvar vestubilit operasyonu geçirdim vajinanın iç tarafında yanma vardı giriş kısmındaki iç deride o operasyonu geçirdikten sonra bartolin kisti diye bir şey çıktı dün o kiste bakacaktı doktor açar açmaz of dedim bağırdım dediki ne oldu, oradaki ince deri ilişki esnasında çok acıyor dedim buranın esnek olması lazım ama seninkisi çok gergin orayı açalım dedi. Yani sadece iki parmakla hafif iki yana çekildiğinde bile çok acıyor penisin girmesine gerek bile yok

Anladm cnm gecmis olsn duzeldimi peki aci cekmen ben kndimi kastgmdan oluyor sadece basinda degil devaminindada oluyor yani darlik varmi bilmiyorm ama tek parmagmi rahat alabiliyorm iki parmakta yanma oluyor

Anladm cnm gecmis olsn duzeldimi peki aci cekmen ben kndimi kastgmdan oluyor sadece basinda degil devaminindada oluyor yani darlik varmi bilmiyorm ama tek parmagmi rahat alabiliyorm iki parmakta yanma oluyor

benim ilk operasyon öyleydi 2 parmak bile girmiyordu anestesi altındayken bile. Meğer vajina içi de darmış ring diye bir şey var vajina içinde onları makasla genişletmişleri ben ilişkiye bile giremiyordum. Hera kliniğe gittim ben orada farkettiler diğer yerler hep vajinismus kendini kasıyorsun demişti bilemediler. Halbuki acı çektiğim için kasıyordum zevk alsam manyakmıyım niye kasayım kendimi

Doktor bile 2 parmagini sokamadi demekki gercekten cok darmis ben kendim sokabiliyorm doktor muayenede fiziksel bisey yok demisti vajinusmustan dolayii kegel egzersizi falan onerdi yaptm yapiyormda ama hala gecmedi cok canimi skyor

Doktor bile 2 parmagini sokamadi demekki gercekten cok darmis ben kendim sokabiliyorm doktor muayenede fiziksel bisey yok demisti vajinusmustan dolayii kegel egzersizi falan onerdi yaptm yapiyormda ama hala gecmedi cok canimi skyor

ben başta başka doktora gittiğimde 2 parmağını soktuğunda gözlerim karardı baygınlık geçirdim kadın bana canın çok tatlı fiziksel bir şey yok demişti. Ben başka bir hastanede vvs operayonu geçirirken doktor farketti iç kısma 2 parmak bile girmediğini.sırf bunun üzerine uzmanlaşmış bir yere git

selam kızlar, bana da vvs teşhisi kondu. şu an ilaçla tedavideyim. Süleyman Akhan'a gittim ben. massmavii senin vvs ameliyatın nasıl oldu?

selam kızlar, bana da vvs teşhisi kondu. şu an ilaçla tedavideyim. Süleyman Akhan'a gittim ben. massmavii senin vvs ameliyatın nasıl oldu?

Benim vvs çok iyi oldu yani o acı geçti ama vvsden sonra bartholin kisti çıktı dün gümüş nitrat tedavisi de yapıldı. Ben ilaçla tedavi istemedim direkt aldırdım zaman kaybı olmasın kökten çözüm diye düşündüm. Hera klinikte oldum

peki ne zaman oldun yani şu an ne durumdasın?

bana da 2 ay önce teşhis konuldu. 2 aydır laroxyl ve perge kullanıyorum. 6 ay sonunda geçmezse ameliyat düşünebilirsin dedi doktorum. ayrıca süleyman eserdağ için "15 dakikalık ameliyat diyor ama kesinlikle öyle değil" diyorlar. yani biraz para koparmak için ameliyat yapıyormuş diye duydum. bana S.Akhan "ameliyat sonrası en az 3 gün hastanede yatış, 3 hafta da evde yatacaksın. bakımını çok iyi yapman gerekir" dedi. tabii inşallah o aşamaya gelmeden çözülür. ameliyat sonrası kesinlikle daha kötü olmazmış, %80 oranında ağrı/acı geçermiş ama ya geçmezse ihtimali bütün her şeyin, stresin, masrafın boşuna olması gibime geliyor.

ameliyatını ve sonrasını bana biraz anlatabilir misin acaba? bir de bana 14 bin tl gibi bir fiyatı var dendi. sen ne kadar ödedin?

Ben sanırım 3 ay önce oldum ameliyatı hatırlamıyorum ki 6 mıydı 7 miydi öyle bir şey ameliyat tam olarak 15 dakika sürdü. Sadece vvs diye girdim vajinamın içinin ve girişinin dar olduğunu farkedip orayı da açtılar sonrasında vajinismus tedavisi oldum bartholin kisti çıktı ilişkiye girdiğimizde dün gittim onu tedavi ettirdim bir de perine genişletme yaptılar ve lazerle ıslaklık tedavisi yaptılar. Yani bir sürü işlm gördüm vvs diye gidip ama ekstra para almadılar hatta şaşırdım. Ben 6 ay ilaç tedavisini istemezdim çünkü ilişkiye giremiyordum 1 yıllık evliydim. Hemen operasyonu geçirmek istedim ve vulvar yanması bende %100 geçti o konuda asla haklarını yiyemem kaç tane doktora gitmiştim 1 yıl içinde çözememişledi vajinismus diyip postalıyorlardı halbuki vajinamın içi de darmış onu genişletmeye de para almadılar.

ben de 3 senelik evliyim. evliliğimin başından beri çekiyorum bu illeti. gitmediğim doktor kalmadı. hepsi psikolojik deyip gönderdi. evde kutu kutu krem var bir görsen! en başlarda daha az acı vardı, zamanla acısı arttı. kremlerin hiçbiri bir işe yaramadı. en son işte uzun araştırmalar sonucu eserdağ ve akhan hocaları buldum, akhan'da karar kıldım. akhan da bana diyor ki, sinir uçlarını alacağız oradan, onun acısı geçecek ama, benim de tam perine olmasa da, ilişkide tam vajina girişinde yırtık/çatlak oluşuyor, onu düzeltemeyebiliriz, o senin vücut yapınla alakalı olabilir, onun sözünü veremem.

eşimden Allah razı olsun ki çok anlayışlı. başkası olsa ya aldatırdı ya da ayrılırdı. sabırla bekliyor bu durumun geçmesini.

ya ben o dediğin doktorları duymadım hiç her yerden karşıma eserdağ çıkıyordu onlara gittim. Bizim de neredeyse 1 buçuk yıl oldu evliyiz ALLAH yardımcıları oldun eşlerin de işi zor. Ben çok fazla acı çeksem de valla 2 günde 1 en fazla 3 günde bir ilişkiye giriyordum sırf ihmal etmemek adına ama o da görüyor tabi ne kadar acı çektiğimi. Eğer hallolmazsa işin bir de eserdağlara gidersin inşallah her şeyin bir çözümü vardır ALLAH dermansız dert vermesin

amin arkadaşım inşallah. ben de artık acıdan çaktırmadan ağlıyordum neredeyse, o kadar kötü bir his ki... senin adına sevindim. inşallah benim de ameliyata gerek kalmadan hallolur

amin arkadaşım inşallah. ben de artık acıdan çaktırmadan ağlıyordum neredeyse, o kadar kötü bir his ki... senin adına sevindim. inşallah benim de ameliyata gerek kalmadan hallolur

inşallah hallolur içini ferah tut en azından çözümü var hele ilacı dene olmadı operayon geçrirsin ama gerek kalmaz Umarım. Acil şifalar diliyorum

Kendimi kasiyorm canim hissediyorm ama dedgn gbi acidan dolayi kasiyorm dusuncesi var aklimda hep yine acicak korkusu var dedgn gbi ihmal etmemek icin bnde iliskiye giriyorm ama ne cektgmi rabbim bilir

Kendimi kasiyorm canim hissediyorm ama dedgn gbi acidan dolayi kasiyorm dusuncesi var aklimda hep yine acicak korkusu var dedgn gbi ihmal etmemek icin bnde iliskiye giriyorm ama ne cektgmi rabbim bilir
İmkanın varsa Süleyman Akhan’a ya da Süleyman Eserdağ’a git canım. Ben de gittiğimde Süleyman Akhan hoca “senin derdin psikolojik değil, fizyolojik. Fiziksel acı çektiğin için bir süre sonra psikolojik olarak acaba acıyacak mı düşüncesiyle ilişkiye giriyorsun, bu yüzden de hem fiziksel hem psikolojik olarak uğraşmak zorunda kalıyorsun” demişti. Çözümü var çok şükür. Eğer çok yeniyse ameliyatsız, hapsız sadece kremlerle çözerler belki.

Bir doktora gittm muayene etti fizyolojik bisey yok dedi canim ama vajinal muayenedede zorlaniyorm kendimi kastgmdan yani psikolojik oldugunu dusunuyorm bebekte istiyorz bilemiyorm vala cok zor senin gectimi bu durumun

Bir doktora gittm muayene etti fizyolojik bisey yok dedi canim ama vajinal muayenedede zorlaniyorm kendimi kastgmdan yani psikolojik oldugunu dusunuyorm bebekte istiyorz bilemiyorm vala cok zor senin gectimi bu durumun
Ben oturduğum ilde tüm doktorlara gittim, yetmedi ilçeye gittim, yetmedi tıp fakültesine gittim. Biri de bir şey anlamadı. Ben muayene olabiliyorum, ilişkiye de girebiliyorum. Kasmıyorum kendimi ama bende ciddi acı var. Ağrıdan çok batma, sanki jiletle kesiyormuş hissi oluşuyor. Ben henüz 1 buçuk aydır kullanıyorum ilaçları. Aile hekimime sordum “anca 1 aydan sonra etki etmeye başlar” dedi. Bir 4 gün kadar da ara verdim hamilelik testi pozitif göstermişti. Yani her gün düzenli kullanamadım. Ben çok umutluyum geçeceğine dair ama inşallah umutla kalmaz sadece ve geçer. Sana da acil şifalar diliyorum. İlişkiye girememenin her türlüsü zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…