• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri perma konusunda fikri olan?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vermelho-

Özgür kadın; özgür toplum!
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
318
452
103
hanımlar merhaba.

bu aralar can sıkıntısından kendime sarmış durumdayım, değişiklik yapmak istiyorum fena halde. minyon bir yüz tipim var. omuz hizasından biraz aşağıda biten; ince telli, cansız, her daim sönük duran saçlarıma hacim vermek stiyorum... arkadaşlar saçlarımın öyle bir hali var ki zaten minyon olan yüzümü iyice cansızlaştırıyor gibi geliyor bana. perma yaptırmayı düşündüm; ama tam olarak bonus olmaktan ve de saçlarımın daha da kısalmasından çekiniyorum. daha önce perma deneyimi olanlar bana yardım edebilir mi? yaptırmalı mıyım sizce? saçlarım ne kadar kısalır? nasıl durur?

açılın ben üç kere perma yaptırdım. inanır mısınız her birinde de pişman oldum. pişman olduysan niye yaptırdın diyeceksiniz, tamamen aptallık. bir de ben saçlarımın kıvırcık olması için çok uğraşıyordum üniversitede de uğraşmamak için yaptırdım ve saçlarım her birinde de inanılmaz yıprandı garip, saçma bir şekli oldu sadece uçları kıvırcıktı. benim önerim saçlarınızı yıkayın ve sonrasında kremlendirip vigoyla şekil verin.

ha bir de hacim demişsiniz, saçları çok döken bir işlem perma.

Bir kere yaptrdim bir daha asla hem cok yiprandi saclarim hemde benmde hacimsiz oldugu icin berbat bir goruntu cikti ortaya

açılın ben üç kere perma yaptırdım. inanır mısınız her birinde de pişman oldum. pişman olduysan niye yaptırdın diyeceksiniz, tamamen aptallık. bir de ben saçlarımın kıvırcık olması için çok uğraşıyordum üniversitede de uğraşmamak için yaptırdım ve saçlarım her birinde de inanılmaz yıprandı garip, saçma bir şekli oldu sadece uçları kıvırcıktı. benim önerim saçlarınızı yıkayın ve sonrasında kremlendirip vigoyla şekil verin.

saçlarımda şu an boya dahi yok, yine de sanki zibilyon işlemden geçmiş gibi görünüyor. yaptırmakla bir şey kaybetmeyeceğim yani. bonus olmadı sizde öyle mi? peki ne kadar kısalıyor saç?

Annem caanım düz saçlarını gitti perma yaptırdı.
Şimdi o düz saçları özler oldu.
Ayrıca perma çok demode olmadı mı yav.Banyodan sonra sarın,jöleleyin sabaha mis gibi dalgalı.

Zamanında sudalgası yaptırmıştım saçlarımın kendine gelmesi yıllarımı aldı resmen. Acayip yıpratıp, yakıyor bunu göze alıyorsan yaptır.

saçlarımda şu an boya dahi yok, yine de sanki zibilyon işlemden geçmiş gibi görünüyor. yaptırmakla bir şey kaybetmeyeceğim yani. bonus olmadı sizde öyle mi? peki ne kadar kısalıyor saç?
benim saçlarım neredeyse belimdeydi o sıralar çok kısalmadı ama dediğim gibi sadece uçları kıvırcıktı ve o da benim kremlemem, uğraşmam sayesinde, belki çok iyi yapan yerler vardır, bilmiyorum ama ben bir daha yaptırmam.

perma zamanla açılıyormuş zaten, su dalgasının ise çok çabuk bozulduğunu söyledi kuaförüm.
Perma bakımı zor ve çok yıpratıcı bir işlem zaten yıpranmış saçların elinde kalmasın sonra bu arada perma zamanla açılıyor ama berbat şekilsiz bir saç oluyor

Saciniz hem ince hem yuzunuz minyonsa gitmez bence. Kalemle kucuk kucuk sarip duzlestiriciyle ustunden gecin perma gibi oluyor yakisip yakismadigini gorursunuz hem

Yıllar yıllar önce 2 kere yaptırdım, sonra pişmanlığın alasını yaşadım. İlk zamanlar gözüne hoş gelir; kabarık saç seviyosan hacimli hacimli hoşuna gider. Ama verdiği zararı zaman geçince görürsün. Benim saçlarımı çok yıprattı, kuruttu. Belli bi zaman sonra uçları kıvırcık, yeni çıkan saçlar düz ve cılız oluyo. Abuk bi görüntü oluşuyo yani. Benimde saçım düz ve cılızdı. Yatarken tepemde topuz yapıp yatıyorum, sabah hacimli hoş gözüküyo.

10 yıl önce yaptirmistim..
Her gören fon çekme bak böyle doğal halin çok güzel diyordu:)))
Kıvırcık Saçli olmaliymisim aslinda:)
Sürekli bakımlı görünüyordu saçlarım çok rahat topuz yapıyordum çok güzeldi bence..
Ama dipten düz saç çıkınca 5 ay sonra sanki tepeme tava ile vurmuslar gibi komik bi görüntü oldu.. o çok can sıkıcı idi.. dip permam gelmiş gibi..
Kuaför 1 yıl kalır dedi 1.5 yıl tuttu..
Kalın telli kuru ve güçlü saçlarım bile yüzde 30 azaldı ama.. çok döküldü.. yaş 33 bi daha yaptirmam.. ama çok guzeldi yaaa:)))

Kıvırcık saçlıyım ve sırf görüntüye aldanmayın diyorum. 3a tipi kıvırcık deniyor benimkilere, bonus kıvamında sayılmaz ama bakımı zor. Bir kere sürekli kurur, düz saçtan daha fazla nem ister. Ancak ıslakken hatta mümkünse kremliyken taranır. Ve de asla yıka çık yapamazsın. Kabarır, yoluk durur. Mutlaka bir şey sürmen gerekir, sürersen de ertesi güne yıkaman lazım çünkü sürdüğün ürün ertesi güne yapıştırır saçı. Nemle hiç barışamazsın, evde saçı yaparsın, dışarıda yağmur mu var heh tamam bitti :KK70: Bir de uzadığı da belli olmaz :KK70:
Şimdi siz perma diyorsunuz bir de, bizzat annem yaptırmış gençliğinde, avuç avuç döküldü demişti.

Kıvırcık saçlıyım ve sırf görüntüye aldanmayın diyorum. 3a tipi kıvırcık deniyor benimkilere, bonus kıvamında sayılmaz ama bakımı zor. Bir kere sürekli kurur, düz saçtan daha fazla nem ister. Ancak ıslakken hatta mümkünse kremliyken taranır. Ve de asla yıka çık yapamazsın. Kabarır, yoluk durur. Mutlaka bir şey sürmen gerekir, sürersen de ertesi güne yıkaman lazım çünkü sürdüğün ürün ertesi güne yapıştırır saçı. Nemle hiç barışamazsın, evde saçı yaparsın, dışarıda yağmur mu var heh tamam bitti :KK70: Bir de uzadığı da belli olmaz :KK70:
Şimdi siz perma diyorsunuz bir de, bizzat annem yaptırmış gençliğinde, avuç avuç döküldü demişti.
benim de saçlarım kıvırcık ve kuruyor, siz nasıl nemlendiriyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X