Rapunzelk Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2018 171 275 103 19 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzelk #1 Kızlar saçıma perma yaptırmak istiyorum. Duyduğum kadarıyla evdede kendi imkanlarımızla perma yapabiliyormuşuz. Deneyen oldumu memnun kalan varmı. Kuaförde yaptıranlar da dahil. Şimdiden teşekkürler
Kızlar saçıma perma yaptırmak istiyorum. Duyduğum kadarıyla evdede kendi imkanlarımızla perma yapabiliyormuşuz. Deneyen oldumu memnun kalan varmı. Kuaförde yaptıranlar da dahil. Şimdiden teşekkürler
Cilvelikedicik pisi pisi🐱 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2020 936 1.402 33 28 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzelk #2 2 gündür bende düşünüyorum yaptınız mı nasıl? Bir youtube videosunda izledim neva perma ilacını tavsiye ediyorlar ?
2 gündür bende düşünüyorum yaptınız mı nasıl? Bir youtube videosunda izledim neva perma ilacını tavsiye ediyorlar ?
Rapunzelk Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2018 171 275 103 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzelk #3 Cilvelikedi .!.: 2 gündür bende düşünüyorum yaptınız mı nasıl? Bir youtube videosunda izledim neva perma ilacını tavsiye ediyorlar ? Genişletmek için tıkla... Hayır yaptırmadım malesef
Cilvelikedi .!.: 2 gündür bende düşünüyorum yaptınız mı nasıl? Bir youtube videosunda izledim neva perma ilacını tavsiye ediyorlar ? Genişletmek için tıkla... Hayır yaptırmadım malesef