Perşembe günü nişanım var bu kadar kavga normal mi ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Perşembe günü nişanımız var ama her gün kavga etmeye başladık bu normal mi ben anlamıyorum en ufak şeye kavga eder olduk nişanlıma seninle evlenmek istemiyorum dedim önce kendin bilirsin dese de bırakmıyor benimsin katlanacaksın bana kaldın diyor ben onu çok seviyorum zaten onunla evlenmek hayalim ama mantığımla hareket edince istemiyorum evlendikten sonra da bu kavgalar devam eder gibi geliyor korkuyorum her istediğimi alıyor tamam ama pazar günü kuyumcuda kavga ettik sesini yükseltti bana anneler yüzüğüme karıştılar ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan kardeşim peşimden geldi gitme bırak napıyorsa yapsın dedi sonra geldi peşimden gel dedi bir şey yokmuş gibi sıkı sıkı elimden tutup aşkım balım bana bak demeye başladı napıcam ben ya

Normal :)
Ben de nisandan onceki aksam istedigim karton bardaklari aldirmadi diye kavga edip kufurleri savurmustum. Ki alisverisi 10 gun onceden yapmistik. (Istedigimin 6 tanesi 10 tl miydi neydi, fuzuliydi yani varakli falan...)
Gerginlikte normal.

şu alışveriş olaylarını 2 kişi gidip halletse olmuyor mu yani..İlla para çıkacak diye ceplerinden her yere gelecekler.Ben ne nişanımda ne mobilya alışverişimde ne gelinliğimde kimseyi götürmedim..Düğünümüzü de kendi paramızla yaptık.. Oh sefamız olsun..

insanların yanında sana bağırması yanlış tavrını koy yoksa devamı gelir.

şu alışveriş olaylarını 2 kişi gidip halletse olmuyor mu yani..İlla para çıkacak diye ceplerinden her yere gelecekler.Ben ne nişanımda ne mobilya alışverişimde ne gelinliğimde kimseyi götürmedim..Düğünümüzü de kendi paramızla yaptık.. Oh sefamız olsun..

insanların yanında sana bağırması yanlış tavrını koy yoksa devamı gelir.

evet sus dedikçe susmadı hem de ben anneler de olsun istedim o da yanında başkalarının da gelmesini istiyorsan fikirlerine saygı duymalısın saygısızlık yaptın dedi madem kimse karışmasın istiyordun o zaman kimse gelmeyecekti dedi bir de kalın yüzük istiyordum en kalını gözüme ince gibi geldi ona da kızdı ne bileyim parmağımda ince gibi geldi yüzük zaten sade hiçbir şey yok kalın olsun istedim

Yani tartışmanız normal ama insanların içinde böyle davranamayacağını göster. Sert yap biraz

yaptım özür diledim kaç defa uzatma artık dedi ben de senin gibi birisiyle evlenmek istemiyorum dedim zaten babam bizi hep insanların içinde rezil eder bize hep bağırır en büyük korkum babam gibi birisi dedim sen de öyleysen istemiyorum sana bağırmam ama aynı saygısızlığı yaparsan gene bağırırım sana birisinin haddini bildirmesi lazım dedi ama benim en nefret ettiğim şey bana karışılması zaten ne alacağımız belli gittik hala şunu al şu daha iyi oldu diyorlar ondan öyle bir şey söyledim ama yanlıştı özür diledim zaten

Yuzuge karismalari hic hos degil sonucta yillarca takacaksiniz onu.ilerde cikarip kenarami koymanizi istiyorlar.birazda suc sizin niye cagirdinizki digerlerini.nisanlinizda ayip etmis zincirleme hata yapilmis yani.en iyisi kendiniz biyerden begenin ayirtin gidip alsinlar nisanada az kalmis buyutmeyin hic

Perşembe günü nişanımız var ama her gün kavga etmeye başladık bu normal mi ben anlamıyorum en ufak şeye kavga eder olduk nişanlıma seninle evlenmek istemiyorum dedim se de bırakmıönce kendin bilirsin deyor benimsin katlanacaksın bana kaldın diyor ben onu çok seviyorum zaten onunla evlenmek hayalim ama mantığımla hareket edince istemiyorum evlendikten sonra da bu kavgalar devam eder gibi geliyor korkuyorum her istediğimi alıyor tamam ama pazar günü kuyumcuda kavga ettik sesini yükseltti bana anneler yüzüğüme karıştılar ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan kardeşim peşimden geldi gitme bırak napıyorsa yapsın dedi sonra geldi peşimden gel dedi bir şey yokmuş gibi sıkı sıkı elimden tutup aşkım balım bana bak demeye başladı napıcam ben ya

Kavgalar bu dönemde normalde nişanlının üslubu anormal

Bana kaldın ne demek ya sen ona mecbur musun

evet sus dedikçe susmadı hem de ben anneler de olsun istedim o da yanında başkalarının da gelmesini istiyorsan fikirlerine saygı duymalısın saygısızlık yaptın dedi madem kimse karışmasın istiyordun o zaman kimse gelmeyecekti dedi bir de kalın yüzük istiyordum en kalını gözüme ince gibi geldi ona da kızdı ne bileyim parmağımda ince gibi geldi yüzük zaten sade hiçbir şey yok kalın olsun istedim

Nişan yüzüğünü nikah yüzüğü olarak mı kullanacaksınız ?

bu düğün nişan alışverişlerinde herkeste oluyor bu gerginlikler. normalde böyle değilse çok üstünde durma. herkesin içinde kalbini kırdırma tavır koy yeter bence. mutluluklar :)

Bu alışverişlere kalabalık gıtmek kadar kotu bırsey yok sanırım.
Hic tartısma eksık olmuyor mubarek :)
Bız her seyımızı esımle bırlıkte aldık cok sukur kafa rahat ve maddı yonden daha karlı bır alısverıs oldu.
Biraz abartmıs ama

Düğünüme 2 gün kala kavga edip yüzüğü suratına atmıştım :KK70: söz, nişan önceki olaylardan bahsetmiyorum bile. Gerginlikten midir nedendir insan böyle şeylerde manasız olaylara takılabiliyor.

Ayy ben butun alisverisime kendim gittim esimle beraber. Ev esyalarini gelinlikleri dahi evlendikten sonra gorduler :-) :-) en guzeli. Niye cumbur cemaat gidiyorsunuz??
Ayrica bence ailesi onu ordan Sıkıştırıyor falan gerilmis olabilir. Eger oncesinde oyle degilse normaldir tartismalar.

Bir konuda hakli, karisilmasini istemiyorsaniz cagirmayacaktiniz..
Obur yandan cagirdiniz diye ille onlarin dedigi olacak degil tabi..

Obur konuda ise haksiz, size elalemin icinde bagiramaz,
elalemi gecin anasinin yaninda bile bagirmamali..

Yasanilan gerginlikleri tatsizliklari ucuncu kisilere yansitilmasindan hic hoslanmiyorum sahsen ben benimkini coktan tembihledim..

Ozur dilese de basina kakin ara ara lafini yapin ki yerini bilsin.

Kimsenin kimseye bağrması normal değil ama kuyumcunun bağırması ne alaka? Siz ağladığınızdan peşinizden gelmeyip bırakın ne yapıyorsa yapsın demesi de fragmanınız olmaz umarım.

Kimsenin kimseye bağrması normal değil ama kuyumcunun bağırması ne alaka? Siz ağladığınızdan peşinizden gelmeyip bırakın ne yapıyorsa yapsın demesi de fragmanınız olmaz umarım.
Hay Allah seni ya:KK53:

Kuyumcuda bağırmış, kuyumcu da bağırmamış:KK53: Ben de önce öyle anladım:KK14:

Hiç sevmem öyle her şeye karışan sinirlenen kuyumcuları. Ama çoğu yenge gibi karışıyo işlere. Bunlar evlilik stresi olur öyle şeyler. Ancak en az zararla sıyrılmaya çalışın, birbirinizi hoş görün.

ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan

Hay Allah seni ya:KK53:

Kuyumcuda bağırmış, kuyumcu da bağırmamış:KK53: Ben de önce öyle anladım:KK14:

Ay ne bileyim yaw bdvde okumayacağımız şey mi :KK70: Nişan arifesinde olaya el atan dahi anlamındaki kuyumcu :KK53:

X