perşembe günü olacak burun ameliyatım hakkında

busraafun

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
7
0
6
35
İstanbul
kendimi tanıtayım şimdi ben 19 yaşında hemşirelik öğrencisiyim .bu kararı vermeme bir hemcinsimin fiziği çok güzel demesi ve benden sonra ama burnu biraz yamuk sözleri ile başladı.daha sonra yanıma gelip senin burnun doğuştan mı yoksa kazaylamı oldu demesi ile bu kararı vermekte geç bile kaldıgımın farkına vardım.
korkuyorum çünki hepatip b taşıyıcısıyım kansızlık nedeniyle 19 yaşıma kadar 2 kez kan aldım 3*2 ünite olarak ve bu kan alırken hepatip b taşıyıcısı oldum (büyükihtimal özelde kaldıgım bir hastane )...neyse konu şuan hgb seviyem 10,8 doktor sınırdasın dedi
ve son olarak regli günümün yogun haline denk geliyor sizce iptal mi etmeliyim?
büt var sınavlar
ikinci dönem uygulama dersleryogun olcak ara veremiycem
çok kararsızım
narkozdan çok korkuyorum annem hep bünyemin kaldıramıycagını söylüyor
çok kötü bir durumdayım
gerçekten..

kendimi tanıtayım şimdi ben 19 yaşında hemşirelik öğrencisiyim .bu kararı vermeme bir hemcinsimin fiziği çok güzel demesi ve benden sonra ama burnu biraz yamuk sözleri ile başladı.daha sonra yanıma gelip senin burnun doğuştan mı yoksa kazaylamı oldu demesi ile bu kararı vermekte geç bile kaldıgımın farkına vardım.
korkuyorum çünki hepatip b taşıyıcısıyım kansızlık nedeniyle 19 yaşıma kadar 2 kez kan aldım 3*2 ünite olarak ve bu kan alırken hepatip b taşıyıcısı oldum (büyükihtimal özelde kaldıgım bir hastane )...neyse konu şuan hgb seviyem 10,8 doktor sınırdasın dedi
büt var sınavlar
çok kararsızım
çok kötü bir durumdayım
gerçekten..

Ameliyattan önce zaten tetkikler yapılıyor bildiğim kadarıyla. Çünkü ben de Pazartesi olacağım için Cuma günü tetkike gideceğim. Orada sana söyleyeceklerdir mutlaka. Eğer sağlık açısından bir problem gözükmemişse erteleme bence. Allah şimdiden şifa versin. Geçmiş olsun.

Ameliyattan önce zaten tetkikler yapılıyor bildiğim kadarıyla. Çünkü ben de Pazartesi olacağım için Cuma günü tetkike gideceğim. Orada sana söyleyeceklerdir mutlaka. Eğer sağlık açısından bir problem gözükmemişse erteleme bence. Allah şimdiden şifa versin. Geçmiş olsun.

çok çok teşekkür ederim bugün kan tahlilleri oldu kan tahlilsonucu telefonda doktorsöyledi yüz yüze konuşmadık ondan birkorku var içimde çok korkuyorum burda yazılan hastalarda şuana kadar hiç böylebir sorun bulunmamıştı düşündükçe kötü oluyorum

çok çok teşekkür ederim bugün kan tahlilleri oldu kan tahlilsonucu telefonda doktorsöyledi yüz yüze konuşmadık ondan birkorku var içimde çok korkuyorum burda yazılan hastalarda şuana kadar hiç böylebir sorun bulunmamıştı düşündükçe kötü oluyorum

bence en önemlisi kendini ameliyata hazır hissetmen herseyden önce kendi saqliqin önemli sonucta zorlu surec gecireceksin okulun snvalrn bunlar bi araya gelince sorun olmaya baslar pskolojik olarak stres yasayablrsin canim. Eger kendini hazır hissetmiyorsan erteleyebilrsin bende o zmanlar istemistim ama su an 22 yasndayim her anlamda hazırım olucam ameliyatımı.kendinle barısık ol canim kimse icin hazır olmadıqın bi zmanda bunu yapma

büt var sınavlar
çok kararsızım
çok kötü bir durumdayım
gerçekten..

Bir kişinin lafına ameliyat kararı mı aldın? Bence yanlış yapmışsın. Ameliyat için önce kendin karar vermelisin. Bence burnunla alakalı sağlık sorunların yoksa ve burnunda çok hafif bi yamukluk var ancak sen bundan memnunken kızın teki çikip da yorum yaptı burnunu beğenmedi diye ameliyat kararı alma yarın öbür gün de başka bir yerine laf etseler gidip ameliyat masasına tekrardan mı yatacaksın?
Ben aşırı bir bozukluk ve sağlık sorunları yoksa, yani hem sağlıklı hemde çok az kusurluysa ameliyatı gereksiz buluyorum. tabi bu benim fikrim, bir kbb uzmanı ile görüş en başta derim.

büt var sınavlar
çok kararsızım
çok kötü bir durumdayım
gerçekten..

öyle patavatsız, insanları dış görünüşüyle eleştiren isnanlar o kadar çok ki..benim bu güne kadar duyduğum lafların binde biri değil bu..senin oran niye öyle, buran niye böyle..bu yorumları yapanlar kendini kusursuz sanıyor sanırım..kimseyi takmamayı öğrenmemiz gerekiyor..başkalarının lafları için vücudunla ilgili böyle bir değişiklik yapmamalısın bence..hemde yaşın çok küçük..en azından 22-23 yaşına kadar beklemelisin ileride pişman olursun bence..

burun içi kıkırdakta eğiklik vardı bende baya rahatsız ediyor yarın ameliyat olucam şimdi psikolojik olarak daha iyiyim annem sağolsun destek oluyor o arkadaş harekete geçmemi sağladı çok ağladım üzüldüm ama çağresiolan bir şey sonuçta ve hepinizin yorumu için çok çok teşekür ederim gerçekten burda çok kullanılıyor bu cümle ama bende bu site sayesinde cesareti kendimde bulabildim
minnetarım :)

Ameliyati oldum arkadaslar hic burda yazılanlar gibi degildi cok agir atlattim yani bugun biraz kendime geldim ameliyatta ayilmisim tekrar bayiltmislar kendime gelene kadar hep bagirmis aglamisim tum hastane taniyor ve korkmus sislikler var su anda burnum cok sizliyor gozlerim kan dolu yani anlimdaki sislik daha yeni geciyor ve gecene kadar cok agridi yani cok hafif bir ameliyat degil olmadan once dusunun ben respirasyonda sorun yasiyordum devilasyon ve estetik oldu ama zorunda olmayan arkadaslar olmasin bugun ucuncu gunun hayırlısı artik

Back
X