Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İş hayatı, insanlar zordur. 35 yaşındayım, 22 yaşımdan beri çalışıyorum. Sakin, sessiz olursanız o iş olmaz. Yırtık olmak lazım. Zaten bir başlayın işe, ister istemez kurtlar sofrasında yırtılacaksınız. O çok güçlü kadınlar, yedikleri kazıklardan edindikleri tecrübeyle böyle güçlü oldular
Bende sesim çıkmaz iş ortamında sanırım çalışırsam artık kimse tutamaz heralde dermişim şaka bir yana ama ben kimsenin kuyusunu kazmam iş ortamı hep kuyu kazmalı
Yasitlariniz universiteden bu sene mezun oldu ve is hayatina atildi. Gec kalmadiniz yani,siz de bir yerlerden baslayin. İs begenmeme luksunuz olmayacak,alingan olmayacaksiniz,azimli ve sabirli olacaksiniz,bu isin püf noktasi bu
Ben de 27 yaşındayım. 4.5 yıllık mesleki hayatımda 3 iş yeri değiştirdim. 3 ü de hakkımı vermiyordu, huzur yoktu. Hala içim kırgındır bu konuya. Ama yine olsa; haksızlık, usulsüzlük dönen bir yerde susup durmam. Direkt kendinizde aramayın lütfen.üstelik yaşınız çok güzel
10 senedır aynı ısyerınde calısıyorum, Yanı 22 yasında aradıgımı bulmusum. Fakat bu kadar uzun sure aynı yerde calısmak o kadarda ıyı degıl. Körelmeye baslıyorsun. 3 sene tavsıye edıyorum sana , o kadarda uzak degıl
Bende sesim çıkmaz iş ortamında sanırım çalışırsam artık kimse tutamaz heralde dermişim şaka bir yana ama ben kimsenin kuyusunu kazmam iş ortamı hep kuyu kazmalı
Yok kimsenin kuyusunu kazmasına gerek yok. Ben de iş hayatım boyunca kimsenin kuyusunu kazmadım ya da dedikodusunu yapmadım. Siz doğru olun, dürüst olun yeter. Bir de akıllı olun. İnsanların kuyunuzu kazmasını önleyemezsiniz ama o kuyuya düşmek ya da düşmemek sizin elinizde.
Yaşım 22 arkadaşlar ve geçirdiğim psikolojik rahatsızlıktan belki bilmiyorum çok uzun süreli çalışma hayatım olmadı rekorum 3-4 ay diyebilirim. Ama gerçekten çalışan güçlü kadınlar gibi olmak istiyorum kendi param olsun vs. Sanki çift aklım var bi aklım çok güçlü diğeri ezik sanki ne yapmalıyım uzun süre çalışmanın sırrı ne ben çok alınganım bide kişiliğim bu
Hayatımın hiç bir döneminde bolluk içinde yaşamadım.
Bekarken aileme yardım etmem gerekiyordu, şimdi de
kendimi güvende hissetmek için çalışmaya ihtiyacım var.
Kimseden harçlık vs isteyemem, el açamam.
Bu benim karakterime aykırı.
İş hayatındaki zorluklara katlanmak, başkasından para almaktan daha kolay geliyor sanırım.