Pes etmelimiyim ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Acik liseden mezun olmama son 25 kredim kaldi kardesim disardan okuyor. Hep evdeyim aklima bi adamin bilgili donanimli biri internette bakimsizsin tabi cirkin derlere takildim. Odaklanma sorunum var. Pes etmelimiyim ? Bazi arkadaslari kirdiysam ozur dilerim bana tavir aldilar. Beni yanlis anladilar gercekten herkesten buyuk derdim var

sana karşı artık asla iyi niyetli yorum yapamıyorum çünkü burada bütün kadınların aklıyla alay ettin resmen.

Adamın biri size "bakımsızsın tabi çirkin derler" dedi ve sizde bu yüzden okulu bırakmayı düşünüyorsunuz çünkü odaklanma sorununuz var.
Kafam çorba oldu.
Eğitim konusunun bakımsızlıkla çirkinlikle ne alakası var?
Okumak konusunda hayır pes etmemelisiniz üniversite okuyun kesinlikle.
Çirkinlik güzellik kavramı da kişiden kişiye göre değişir.
Ona hiç takılmayın bile.
Çirkin insan diye birşey yoktur sizin gözünüze hitap etmeyen biri bana dünyanın en yakışıklısı en güzeli gibi görünebilir.
Bu bey'in bilgili donanımlı biri olduğunu düşündüğünüz için başarı ve güzellik konusunda paralel bi ilişki kurdunuz anladığım kadarıyla.
Çok saçma düşünceler bunlar sevgili konu sahibi.
Kafanızı bunlarla yormayın.
Şimdi pes etsem mi etmesem mi diye düşünmek yerine oturup ders çalışın.
Zira çirkin olduğunuz için değil tembel olduğunuz için başarısız olursunuz.

Son düzenleme:
Gercek mi dalga mi geciliyor?
Konu sahibini taniyanlar varsa yazsin da boşuna anlamaya calismayalim

anlayanlar öne çıksın,

yine kendimi öldüreyim mi diyor. okulda başarısızım öleyim, evden çıkamıyorum öleyim, çirkin dediler öleyim vs arkadaşın kafa yapısı bu.

eski konularına bakarsanız bir gün boyunca birçok konu açıp milletle dalga geçmişti.

eski konulara şöyle bir göz attım da psikolojin bozuk senin yok eski erkek arkadaşım sınavda aklıma geliyor yok 3. kat oda balkonundan atlanır mı vs bunları düşüneceğine iyi bir psikolog bak.

Aaa balkondan atlayacak olan surekli olmek isteyen arkadas mi bu.Hayret cesaret edememis demek.Biz ne diyelim simdi sana amacin burayi mesgul etmekse baska foruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…