- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
- Konu Sahibi NehirMehir
Evet eski konulara batım şimdi de bu konu bugüne kadar açtıklarının özeti olmuş sanırımDalga geciyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eski konulara batım şimdi de bu konu bugüne kadar açtıklarının özeti olmuş sanırımDalga geciyor
Keske verseEvet eski konulara batım şimdi de bu konu bugüne kadar açtıklarının özeti olmuş sanırımHepsinden bir parça alıp toparlamış. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
sana karşı artık asla iyi niyetli yorum yapamıyorum çünkü burada bütün kadınların aklıyla alay ettin resmen.
Arkadaşın nesi meşhur? Ben kaçırmışım..
sürekli intihar edeceğim diyor veya takıntılı olduğu konuları soruyor. eski konularında çok dil dökmüştük.
Dalga geciyor
Aynen oyle astoriacimTrollüğü bu kadar ciddiye alması da psikolojik bir sorun yani. Hani burada milletle alay ederek eğleniyor olabilir de bunu yapmak da sağlıklı bir kafaya sahip olmadığının göstergesi zaten.
Aynen oyle astoriacim
Benim 10 yasindaki oglum bile yapmaz sunu
Zatın biri (internetteki donanımlı bir adam) kendisine “bakımsızsın, tabii çirkin derler” diye bir cümle kurmuş. Konu sahibi de kafayı buna takmış yetersiz olduğunu kabul edip pes etmeyi düşünüyor.Anlayan anlamayanlara anlatsın. Yani bana.