Mrh arkadaşlar
Ben şuanki hayatıma devam edecek olursam,bunlar gıbı daha çok konu açarım
Konu eşim dediğim şahıs herzamanki
Ben onunla konuşamıyorum hiç,sakin ve güzellikle de olsa mümkün olmuyor
Karşısında düşmanı var gibi öfkeyle tüm silahlarını kuşanıyor,sözleri, tavırları kurşun gibi beynıme ve kalbıme saplanıyor.
Daha sonrakı kızdırdın beni,seni kızdırmak içindi, şaka yaptım gibi sözlerınden artık bıttım
Bana değer vermıyor gibi gelıyor artık
Aslında sıcakkanlı,cana yakın,güleryüzlüdür ama aramız iyiyken iyidir.her dediğimi yapar istediğimi alır ama bunlar yetmıyor
Ciddiyetle bir şey konuşamam onunla
Daha öncekı konularımda benı yaralayan sözlerını yazmıştım.
işyerıme gel bırgun, insan yüzü gör demişti bana
Bugün bu cümleye nasıl gelındı anlamadım.
Bana normal insanlar, insan gibi insanlar,kımseye takmayan ınsanlar,dedi saydı da saydı hatırlamıyorum
Bir ara ne demek bu, ne demek istıyorsun dedim.bilmıyorum ne anlarsan anla yoruma açık dedi
Sinirlendım beğenmıyorsan benımle sorunun varsa söyle, senı zorlamam ben dedim araya girdi hiç bi sorunum yok dedi.bır ara senı kendı halıne bıraktım dedi
Sen benımle böyle konuşamazsın tepeme çıktın git kendıne insan gibi insan bul tekrar sınava gir avukat ol,hepsının avukatlığını yap dedim
Herzaman gibi tınlamayan tavrı ile hiç cvp yok
Hiç bişey olmamış gibi kumanda istemeler,normal davranmalar
Bıktım bıktım artık çekemıyorum
Bu mevzu olan insanlarda işyerındekı bayanlar
Zaten bir işim nedenıyle memlekete gidecektım haftaya.gideceğim ve tekrar gerı gelmeyeceğim.çekemyeceğim artık daha fazla
Kendımı yıpratıyorum
umarım derdımı anlatabılmişimdir. iyiki var kk
Ben şuanki hayatıma devam edecek olursam,bunlar gıbı daha çok konu açarım
Konu eşim dediğim şahıs herzamanki
Ben onunla konuşamıyorum hiç,sakin ve güzellikle de olsa mümkün olmuyor
Karşısında düşmanı var gibi öfkeyle tüm silahlarını kuşanıyor,sözleri, tavırları kurşun gibi beynıme ve kalbıme saplanıyor.
Daha sonrakı kızdırdın beni,seni kızdırmak içindi, şaka yaptım gibi sözlerınden artık bıttım
Bana değer vermıyor gibi gelıyor artık
Aslında sıcakkanlı,cana yakın,güleryüzlüdür ama aramız iyiyken iyidir.her dediğimi yapar istediğimi alır ama bunlar yetmıyor
Ciddiyetle bir şey konuşamam onunla
Daha öncekı konularımda benı yaralayan sözlerını yazmıştım.
işyerıme gel bırgun, insan yüzü gör demişti bana
Bugün bu cümleye nasıl gelındı anlamadım.
Bana normal insanlar, insan gibi insanlar,kımseye takmayan ınsanlar,dedi saydı da saydı hatırlamıyorum
Bir ara ne demek bu, ne demek istıyorsun dedim.bilmıyorum ne anlarsan anla yoruma açık dedi
Sinirlendım beğenmıyorsan benımle sorunun varsa söyle, senı zorlamam ben dedim araya girdi hiç bi sorunum yok dedi.bır ara senı kendı halıne bıraktım dedi
Sen benımle böyle konuşamazsın tepeme çıktın git kendıne insan gibi insan bul tekrar sınava gir avukat ol,hepsının avukatlığını yap dedim
Herzaman gibi tınlamayan tavrı ile hiç cvp yok
Hiç bişey olmamış gibi kumanda istemeler,normal davranmalar
Bıktım bıktım artık çekemıyorum

Bu mevzu olan insanlarda işyerındekı bayanlar
Zaten bir işim nedenıyle memlekete gidecektım haftaya.gideceğim ve tekrar gerı gelmeyeceğim.çekemyeceğim artık daha fazla
Kendımı yıpratıyorum
umarım derdımı anlatabılmişimdir. iyiki var kk