• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pesimdeler mi?

ayy allah böyle insanlardan uzak etsin
işte cahillik yaaa hiç cekinirmiydnz yoksa git hapse fotograf cektir allhım yaa
Sorma canim cahilikte necahilmisim.Hem resim cektik hemde goruse gittim ozamanlar ailem ogrenseydi maf olurdum.Simdi diyorum neden hangi akilla cekmisim diye .

arkadasmin fecebooktan annesinin sayfasina baktim
arkadaşım biraz problemi şu cümlede gördüm ben.
evlenip çoluk çocuğa karışmışsınız.
neden hala onların profillerine girip bakıyorsunuz?
fotoğraf yeni paylaşılmamış anladığım kadarıyla.
akrabalarınızdan biri görecek diye endişelenmişsiniz ama görmüşse de 6 sene önce görmüştür gören...

arkadaşım biraz problemi şu cümlede gördüm ben.
evlenip çoluk çocuğa karışmışsınız.
neden hala onların profillerine girip bakıyorsunuz?
fotoğraf yeni paylaşılmamış anladığım kadarıyla.
akrabalarınızdan biri görecek diye endişelenmişsiniz ama görmüşse de 6 sene önce görmüştür gören...
Meraktan baktik .Evet baya zaman gecti canm ustinden umarim kimse gormez

Meraktan baktik .Evet baya zaman gecti canm ustinden umarim kimse gormez
inşallah canınızı sıkacak bir durum olmaz...
boşuna vesvese yapmayın derim ben..
kötüyü çekmeyin sürekli düşünerek...

Siz o kadar zaman sonra neden annesinin hesabına baktınız ben onu anlamadım hem de yeni paylaşılan bir şey de değil önceden paylaşılmış. Daha paylaşıldığı zamanlardan kulağınıza sizinle ilgili bir laf gelmediğine göre ne takıyorsunuz ne entrikası yapacak yaa. O kadar zaman geçmiş o çocukta aramamış annesi de rahatsız edecek birşey de yapmamışlar neden rahatsız oldunuz? Bir de bir insan hapiste çekilen fotoğrafı neden sosyal medyaya koyar onu da anlamadım hapis hatırası mı çok enteresan yani boşverin.

Siz o kadar zaman sonra neden annesinin hesabına baktınız ben onu anlamadım hem de yeni paylaşılan bir şey de değil önceden paylaşılmış. Daha paylaşıldığı zamanlardan kulağınıza sizinle ilgili bir laf gelmediğine göre ne takıyorsunuz ne entrikası yapacak yaa. O kadar zaman geçmiş o çocukta aramamış annesi de rahatsız edecek birşey de yapmamışlar neden rahatsız oldunuz? Bir de bir insan hapiste çekilen fotoğrafı neden sosyal medyaya koyar onu da anlamadım hapis hatırası mı çok enteresan yani boşverin.
Belirttigim gibi meraktan baktim.etrikaci oldugunu biliyorum ozamanlar daha ben evlenmeden once tum arkadaslarimi arauip beni sormuslardi arkadaslarim soyledi ozamnlar kendimi cok korkutmusrum .Dediginiz gibi insa evladinin hapisteki resmini niye kaldirmaz bende anlamiyorum:KK51:

birinin profilindeki 6 yıl önceki fotoğrafı bulacak kadar nasıl bi sabır ve azim var merak ettim. niye açıp baktınız ki? onlar bile unutmuştur yahu.

Bu bir profil resmiyse ve hala hesap aktifse kasıtlı bir şey ararım ben o kadarki umurlarinda deil herkes biliyor yani ogullarinin hapis yattığını, e seninde çevrenin öğrensin entrikasi bu kötü kalpli insanlar

Teee ne zaman paylaşmış unutmuştur
Şimdi silmesi için ulaşırsa başına bela olur
Hıc karışma unut gitsin

Bu bir profil resmiyse ve hala hesap aktifse kasıtlı bir şey ararım ben o kadarki umurlarinda deil herkes biliyor yani ogullarinin hapis yattığını, e seninde çevrenin öğrensin entrikasi bu kötü kalpli insanlar
Aziniza saglik gercekrmten bende boyle dusunuyorum bir yanfan ya ditek kadinin sayfani acinca kendi resmimi gorudum ve gozlerim yerinden cikcakti resmen:KK57:yillar once konulmus ama direk beim resmim gorunuyor fotograflar kisminda daha asagi bile inmeden
Unutulcak bir seymi insan oglu icin derki haatirlamadin bu kizi kaldirayim der oyle degilmi ya:bicak:

Aziniza saglik gercekrmten bende boyle dusunuyorum bir yanfan ya ditek kadinin sayfani acinca kendi resmimi gorudum ve gozlerim yerinden cikcakti resmen:KK57:yillar once konulmus ama direk beim resmim gorunuyor fotograflar kisminda daha asagi bile inmeden
Unutulcak bir seymi insan oglu icin derki haatirlamadin bu kizi kaldirayim der oyle degilmi ya:bicak:
Hesap aktifmi

Sorma canim cahilikte necahilmisim.Hem resim cektik hemde goruse gittim ozamanlar ailem ogrenseydi maf olurdum.Simdi diyorum neden hangi akilla cekmisim diye .
annem bana hep derdiki kimseyle resim cekinme o dönem belki ters etki yaptı ama kız arkadaslarmla dahi resim cekinmezdm fazla
zaten böyle cep tel.falan nerde yoktuda:))
simdi düşünüyormda annem ne akıllı kadınmıs
dısarda bilmediğin yerde bişey yiyip içme derdi
vayyy benim akıllı anam kıymetini anlıyor insan bu laflarn

annem bana hep derdiki kimseyle resim cekinme o dönem belki ters etki yaptı ama kız arkadaslarmla dahi resim cekinmezdm fazla
zaten böyle cep tel.falan nerde yoktuda:))
simdi düşünüyormda annem ne akıllı kadınmıs
dısarda bilmediğin yerde bişey yiyip içme derdi
vayyy benim akıllı anam kıymetini anlıyor insan bu laflarn
Tabi anneniz cok hakli tanimiyorum ama ellerinden operim akilli annelerimizn bir ornegi benim iste.Arada n kac sene gecmis kadin resmi kaldirma tenezulinde bulunmamis ya

Back
X