Pesimi birakmayan suçluluk duygusu

Ben o kadar kotuyum ki :-( sacma sapan bi durumdayim. Kendimi suclu hissediyorum. Esime karsi anneme karsi aileme karsi esimi ailesine karsi. Heo herkese karsi sucluyum. Bu duygu icimi acitiyor hayatimi kisitliyor. Hah sorarsaniz bana ole cok buyuk hatalar yapmadim. Esime karsi con suclu hissediyorum esimden once esimi arkadasindan hoslanmistim. Sonra o kisinin sorunlu sadakatsiz biri oldugunu anladim. Sonra hayatima esim girdi 3 yil gorustuk esimle simdi 1 yillik evliyiz. Esim beni hep cok kiskandi. Bir sarki dinledigimde bile kimi savuo kavusamadin bunu dinliyom dedi. Balkona cikma sole yuru sole yap. Son zamanlarda esimden cok sikayetciydim. Yeter diyordum ozguvenimi yiktin yeter kiskanma. Sonra bole oldu iste. Simdi hep o kisi aklimda neden o kisiye ole hissettim neden onum gozlerine baktim. Halbuki o kisi de benimle cok ilgilenmisti. Cok sacma biliyorum. Gecmis biliyorum. Su anda o kisi evli biliyorum. Ama ben bu hissi bu duyguyu atamiyoru.. Esim bana sarilacak icim aciyor. O kisi aklima geldikce dahada icim yaniyor. Kendime kizyorum esini degil onu mu seviyonda aklina geliyor diye. Dayanamiyorum artik. Bana yardim edin.
Esin ruhunu emmis. Kendini suclu hissetmene sebep oluyor vicdan azabi duy diye.

Kaynın gibi yüzlerce insan gidiyor askere
Birşey soracağım eşinizden şiddet gördünüz mü ?
bugun tokat atti bana ben tavayi yere attim oda bana tokat atti. Yemek yapamiyom ders calisamiyom :-( yeter gorevlerini yerine getir dedi ben tavayi yeri e attim oda tokat atti. Sonra ozur diledi affetmeyincede sen kendine tikat attin dedi :-( yani o tokati hakettim

Psikologum esimle gorumek istedi:-( cunku esimim ailesi her seyde esimi sucladi bende kendimi sucladim. Suan kaynim askere gidecek ben sucluyum diyorum

Kendiniz hiç iyi ifade edemiyorsunuz. Kaynınız askere gidecek diye niye suçluyum diyorsunuz?

bugun tokat atti bana ben tavayi yere attim oda bana tokat atti. Yemek yapamiyom ders calisamiyom :-( yeter gorevlerini yerine getir dedi ben tavayi yeri e attim oda tokat atti. Sonra ozur diledi affetmeyincede sen kendine tikat attin dedi :-( yani o tokati hakettim

Ne görevi ya?

Beraber tedaviye ihtiyacınız var acilen hemde...

Siz gerçekten iyi değilsiniz
Başka birşey diyemiyorum.

Esin ruhunu emmis. Kendini suclu hissetmene sebep oluyor vicdan azabi duy diye.
Sadece esim degil aileside. Bugun kaynanam aramis elbiseni terziye verdin mi dedi evet dedim. Cok pahali yapmiyor dimi ne kadara yaptin diyor sert sert komusuyor ama

Sadece esim degil aileside. Bugun kaynanam aramis elbiseni terziye verdin mi dedi evet dedim. Cok pahali yapmiyor dimi ne kadara yaptin diyor sert sert komusuyor ama
3 opucuk verdim deseydin. Birdaha boyle sorular sormazdi. Azicik sesiniz ciksin. Ezdirmeyin kendinizi.

Daha iyi bir fikrim var..
Boşanıp psikolojik destek alın..
Bosanirsam daha koti olur:-( ailem suclar bu sefer beni. Sen yiktin yivani hic bsyin yoktu. Sen biliyordun sen evlendin. Mecbursu katlan derler

Back
X