Pesimi birakmayan suçluluk duygusu

Siz gerçek misiniz ?

Başka birini düşünüyorsunuz
Şiddet görüyorsunuz
Hem psikolojik hem bedensel
Ve kocamı seviyorum diyorsunuz

Terapiye de gidiyorsunuz
Eee biz ne akıl verelim size ?

Bence siz normal değilsiniz üzgünüm
Veya fake hesap

Kendinizi evinize eşinize adapte edin madem seviyorsunuz. Yok yapamıyorum diyorsanız ayrılın .siz ikisinide yapmıyorken nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamadım .
Herkes ilk aşkıyla evlenmiyor .Ama arkanizda birakmayi ogrenmekte geç kalmışsınız .
Eşinizle ilişkinizi düzeltirseniz geçmişe özlem duymazsınız. Ama tokat bile yiyorken nasıl onarırsınız bilemiyorum

Okurken benim bile dengem bozuldu ya ...bu kadar kendinizi yipratmayin bi daha dunyaya gelmeyeceksiniz...ezdirmeyin bu kadar kendinizi

Psikolojiniz acayip bozuk. Tedavinize devam edip sizi döven kocanızı boşamalısınız. Kaynın askere gitmesi ne alaka ya?

Bu konu beni allak bullak etti,resmen olmayan mantık sınırlarını zorlayan bir durum yaratmış ve saplanıp kalmışsınız.
Doktora gidin,kaygılarınızın yersiz ve gereksiz olduğunu başarılı bir terapi sonucunda fark edip tekrar mutlu olacağınıza inanıyorum.

Evliliğini 2 kişilik değil 3 kişi yasamaya başladığın andan itibaren artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak !

Sizin gibi bir uye daha vardi
Hatta cocugum esimden once hoslandigim adama benzer mi diye bile sormustu
Onu bulup yazisin bence ozelden , biz size care olamayiz ama belki siz birbirinize care olursunuz
Yemin ediyorum benim de aklima o geldi. Kimdi o uye hatirliyor musun?

nerdeeeeen nerelere geldik....eskiden insanların sadece 1 tane sevdiği olurdu...onunla evlenir yada evlenemesse başkasıyla evlenirdi. ama o sevgilisini içinde saklar, kimselere söyleyemezdi..şimdi onlarca sevgili değiştiriyorlar (adınada aşk diyorlar)
ve tüm arkadaşları, ailesi, sosyal medyası bunları görüp biliyor...tabiki evlenince mutluluk ve huzur olurmu...eskide kalan bir sürü yaşanmışlık ve anılar varken...

Back
X