Pesimi birakmayan suçluluk duygusu

nerdeeeeen nerelere geldik....eskiden insanların sadece 1 tane sevdiği olurdu...onunla evlenir yada evlenemesse başkasıyla evlenirdi. ama o sevgilisini içinde saklar, kimselere söyleyemezdi..şimdi onlarca sevgili değiştiriyorlar (adınada aşk diyorlar)
ve tüm arkadaşları, ailesi, sosyal medyası bunları görüp biliyor...tabiki evlenince mutluluk ve huzur olurmu...eskide kalan bir sürü yaşanmışlık ve anılar varken...
Siz ilk gördüğünüzle mi evlendiniz ?

kocasının arkadaşıyla sevgili olupta, sonra evlenmeyen demek istediniz sanırım...

Onunla evlenmis olsaydiniz bu defa da akliniz esiniz olacak insanda olurdu.
Ulasilamayan imkansiz,imkansizlar da hep cekicidir.
Yoksa baska bir esprisi yoktur yani.
Belki de o kisiyle evli olsaniz bu günlerinizi de arayacaktiniz.
Evliliginize,esinize konsantre olmalisiniz.
Kendisi bir seylerden süphe ediyor demekki dinlediginiz sarkiya karistigina gore?
Gecmise takili olmak yerine geleceginizi insaa etmeye calismalisiniz.
Esinizi seviyor ve mutlu iseniz tabi..

Tedavinizi bırakmayın sağlıklı düşünceler değil bunlar.Doktorunuz eşinizle görüşmek istemiş madem birlikte gidin..
Not : tokat attı ama seviyorum cümlesi kabul edilemez..

Ya ayni uyelikle mi açıyorsun konuları yoksa hepsi aynı üyelikten mi ? Uye isminz kalmamış hafizamda ama bin bes yuz kez ayni konuyu actiniz..
Acaba tedavi olmayi dusunmez misniz ? Yakında ciddi manada zarar vereceksiniz çevrenize kendinize haberiniz yok. Hos milyon kez ne suçluluğu, abartma desekte bisey değişmiyor. Esinize dediniz adam tepki vermedi diye dolandınız kendinizi öldürtmek ya da dovdurtmek mi istiyorsunuz o zaman rahatlayacksiniz sanırım.
Umarim sensindir konunun basini okudum daldim ama sensin biliyorum

Bende merak ediyorum
Görücü usülü dedim cevap vermedi.
Hayatlar hep dört dörtlük... Ne şahane insanlar var dimi ? Yarına hangi şartlarda uyanacağımız meçhulken üstelik...
Açılan konulara laf sokmak için üyelik almak çok normal çünkü...

Hayatlar hep dört dörtlük... Ne şahane insanlar var dimi ? Yarına hangi şartlarda uyanacağımız meçhulken üstelik...
Açılan konulara laf sokmak için üyelik almak çok normal çünkü...
yorumlarımı size beğendirmek zorunda değilim...

ne varmış halimde?
ama sizde haklısınız omzunuzda ağlamaktan omzunuz eskidi..

yorum yazarken laf nereye gidiyor diye düşünüp yazsanız keşke.
biri kalkıp size ne dese haklı..
Sizde konu açarken, laf nereye gidiyor diye açın o zaman...

Back
X