Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 5 yıllık sevgilimden yeni ayrldm psikolojim alt üsttü. Bu srada facebookta biryle tanistim. Hayvan hakları için imza toplanan bir kampanyada. Msj atmış hayvansevermisiniz dye yaşi büyük görünüyordu bu yüzden sorun etmedm cevap yazdm evet dedm konusmaya başladık. Sonra benden hoslandi bunu anlaynca en başta arkadasz bak dedm baska bse olamaz zaten dedi. Ama sonradan imalarda bulunmaya basladi hep hayatnda olcam gbisinden. Konusmalarndan etkilendim açıkçası boşluğuma geldi tersleyemedim. Yaşından haberm yoktu bu yüzden düşünemedm ve umut vermis gbi oldum. Onun benden hoslandgni anlaynca ve beni sıkıştırnca sanrm aşık oldum bilmiyorum kafam karsti dedim. Sürekli konusmaya basladk. Hem netten hem telden. Bana hemen canm cicim demeye başladı ben braz terslesemde vazgeçmedi. Ben sana aşık oldum senle evlencem dedi. Ben de pek inanmadm ackcasi yaşını ogrenince sorun ettm yasin cok buyuk hic gostermyosn bilsem hc konusmazdm dedim. Ben 20 yasndaym o 32. Aslna bakarsanz sevglmden yeni ayrldgm psikolojm saglam olmadığı için sacmaladm diyebilrm bunu yasni ogrendkten sonra anladm sadece 3 gün görüştük ama beni hep bselere zorladı. Face de resmlerni kaldr dedi bana sen dedm ne sanyon kendni daha kac gun olmus tansali kavga ettk cok telefonda bagrslar küfürler havada ucusuyo bnle oynadn mi dyo. Ben senin her dedni yaapmak zorundamym dedm. Basta böyle sacma bi seklde etklendm sandm ama sonra olmcagni hala eski sevglmi unutamadmi anladm. Ama benm pesmi brakmyo. Büyük kavga ettk iki gün boyu. Dedm ki bak tansali 3 gün oldu beni bselere zorluyosun. Benm faceme grmis admi deisms eski sevglm.bulmasn dye filan. Fotoları kaldr dyo sacma sacma seyler. Çok kzdm. Ve anladm ki asla yapamam böyle bryle yaşı da büyük zaten 12 yas var arada ne kadar genc gorunsede. Birde eski sevgilimle ben 5 yl ckmstk aşırı yakndk özel konusmalarmizi görmüş sana dokunmus filan dedi. Telefonda benmle cinsel konular konusmak istedi o an beni kullanmak istedini anladm izin vermedm bana kzyo bi de utanmadan onla yaknlasmssn benle sadece konusamyosun ble dedi. Beni tehdit ediyo filan brakamazmsm onu. Beni rezil edermis okulumdan edermism gelirmis ckarmis karsma. Bana beddua edermis ettigi beddualar hep tutmuş bu güne kadar filan. Eski sevgilimi bulcakms onla konuscakmis. Beni kandrdi dcekmis ondan ayrlrsam. Ama anladm ki ben boşluğa düştüm hata yaptm hoslandm sandmm biliyorum cok hatalym resmen umit verdm ama onun 3ggünde bana asik olcsgna da inanmyorm ackcasi hele bde benle pzel konular konsmak isteynce anladm. Eski sevglmle konusmsm onla nye konusmuyomusum yahu ben onla 5 sene beraber oldm dedmm seni 3 gündür tanyorm mecbur da deilm ayrca. Ne yapsam vazgecmyo. Engelemstm beni tehdt ederek engeli kaldrtti. Arkadsslarmi kaydetms hepsne msj atarms konusmalarmizi yollarmis beni bulurmus herkesn icinde rezl ederms okul hayatm btermis bilmem ne. Bitmesni isteynce böyle tepkiler veren adamdan hayr mi gelir. Kurtulmak istiyorum. Istemiyorm dedim faceden silme ama tamam dedi. Beni beklerms okulumu filan. Ayy deli oldm uzaklastrmak icn intihar blöfü ble yaptm psikolojmi bozdun dedm hakaretler yagdryo bana benmle.oynadn dyo. Sen yalancsn beni kullandn dyo. Amacm seni kullanmak değildi senle konusmak iyi gelmsti belki anlasrz arkadaş olurz demstm zaten basta arkadasz demstm dedm sonra biraz etklenr gbi oldm aşık oldum sandm ama sacmalamsm. Daha 3 gün olmu kac kere tartstk. Kendsi bilg. Muhendsiymis. Korkuyorum arkadaslar tehdtlernden. Eski sevglmin proflni de bulmus. Ona beni yanls tantcak seyler demesnden korkuyorum ya gercekten arkadaslarni.kaydettyse onlara derse sacma sacma seyler. Bde hackledi sanrm proflmi sifre deistm sonra. Ordan bseler yapi ok kaydettyse dye korkuyorum. Ne yapcam bana bi yol göstern face i dondurdm çünkü 48 saat engelleyemiyormmbi kez engelledm zorla ve tehdtle kaldrttirdgi icin. Acp engellcem profl resmlermi resmlermi filan kaldrdm. Insanlara beni kötü tantmasndan korkuyorum. Eski sevgilimle tansp arkadaş olcakms gercek yüzünü gorcek dyo bana. Eski sevglmle ayrlms da olsan beni kötü tanmasni yanls anlamasni istemem
aradm hafif ctlattm konuyu boyle bri var rhatsz eden dedm faceimi filn patlatms dedm. ne yapmalym yardm edn bana nolur :18: