- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
Şimdi benim lisede konuştuğum bi çocuk vardı üç hafta falan ancak konuşmuşuzdur. Ve kesinlikle seviyeyi bozmadım hiçbir zaman. Hiç sevgili mertebesine ulaşmadık "naber nasılsın"gibiydi hep. Sonra da rahat edemeyip konuşmayı sonlandırdım. Çünkü yapım gereği mesafeliyim böyle şeylere. Suçlu olduğum nokta belki de konuşmayı benim başlatmış olmam. Yani hoşlandığımı belli ettim tanıdıkça da içime sinmedi soğudum.
Aradan bir buçuk sene geçti bu süre zarfında ne bie msj ne bir telefon çok rahattım tabi bu sürede başka kızlarla pis işler peşindeymiş. Şimdi de bana salça oldu o kadar zamannsonra. Önce engelledim sonra tehdit ettim bir ay falan sesi çıkmadı şimdi aramaya başladı. Engelledim ordan da. Ama artık huzursuzum. Aileme karşı mahcup olmaktan korkuyorum. Küçük bi yerde yaşıyoruz adımı çıkarmasından korkuyorum. Napcam ben?
Aradan bir buçuk sene geçti bu süre zarfında ne bie msj ne bir telefon çok rahattım tabi bu sürede başka kızlarla pis işler peşindeymiş. Şimdi de bana salça oldu o kadar zamannsonra. Önce engelledim sonra tehdit ettim bir ay falan sesi çıkmadı şimdi aramaya başladı. Engelledim ordan da. Ama artık huzursuzum. Aileme karşı mahcup olmaktan korkuyorum. Küçük bi yerde yaşıyoruz adımı çıkarmasından korkuyorum. Napcam ben?