- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Ne yapayimki plan yapamam ona sormadan cunki akli da bisey vardir yada uygun gormez sert tepki versem karsimda daha sertini bulurumO zaman sende tepkini sert koyacaksın . Şusmaktan anlamıyor demek ki
Ama biz evliyiz benim evlilkten bekledigim tek basina yasamak degilkiE sürüklenme tatlım. Diyeceğin tek şey: Bunu yapmak istemiyorum, ben şunu yapmak istiyorum. Bu kadar.
Dik duracaksın başka çaren yokNe yapayimki plan yapamam ona sormadan cunki akli da bisey vardir yada uygun gormez sert tepki versem karsimda daha sertini bulurum
Ama biz evliyiz benim evlilkten bekledigim tek basina yasamak degilki
Herseyi denedim inanin herturlu tepki verdim ama yok mesela daha evde yok gelecek ve soyle olmustuda boyke olmustuda haklisin hayatim virt zirt hep ayni sey ama yine ayni şeyleri yapacak biliyorum bosverecem artikKısasta hayat vardır .. yapma sende onun her dediğini ve tatlı dille bu durumdan sıkıldığını söyle. Sen soylemezsen adam seni anlamaz ki memnun zanneder çünkü kendisi muazzam derecede bencil... aynısını sen ona yap bakalım ne tepki verecek..!
Bu diyardan gidilmiyorsa, güdmek lazım. Her gece uyumadan önce yarın ne yapıcaz hayatım, neler yapalım gibisinden konuşun günlük muhabbet arasında. Belki biraz daha sistematik olur. Bir de insanlar geceleri %80 duygusal ağırlıklı yaklaşırlar ya belki biraz daha yumuşak odun olur :)Kizlar benim meselem esim iyidir hoştur ama hep kendine gore yasamak ister.o isterse disari cikariz o isterse gezilir benim istememin sıkılmamın bi anlami yok plan yapsam kesin onun kafasinda baska bisey vardir kosa kosa gider kosa kosa geliriz yada hic gerceklesmez o plan onun istedigi saatte yatilir yani ben yokum sanki pesinde surukleniyomusum gibi hissediyorum.mesela kendisi arkadaslariyla disari cikacak beni allar pullar hafta sonu soyle yapcaz boyle yapcaz ama hafta sonu gelir sanki o konusan o degildi.sessiz kalarak tepki veriyorum ama anladiginida sanmiyorum yani umrunda oldugunu kuser kuser barisir kafasinda
Bu diyardan gidilmiyorsa, güdmek lazım. Her gece uyumadan önce yarın ne yapıcaz hayatım, neler yapalım gibisinden konuşun günlük muhabbet arasında. Belki biraz daha sistematik olur. Bir de insanlar geceleri %80 duygusal ağırlıklı yaklaşırlar ya belki biraz daha yumuşak odun olur :)
En kütük adamı bile yontmak, yumuşatmak yatak odasından geçerAhahaha kız sen ne fenasın. Tam sana yanaşırken kocacığım şunu yapalım mı de, yaalım der yapmazsa bir dahaki sefere söz ver bak bir öncekini yapmadın dersin
Yatak odasiyla tehtit etmem bana ters yani.kendimi kotu hissederim karsimdaki hal dilimden anlasin istiyorum ama mumkun olmuyorEn kütük adamı bile yontmak, yumuşatmak yatak odasından geçer
Tehdit değil, gece uyumaya gidince yatağa hani, ben mesela eşimin kucağına yatarım, saçımı sever sohbet ederiz falan günümüz nasıl geçti, yarın ne planlarımız olacak vs konuşuruz. Sen de öyle, gece olunca uyumadan önce sohbet konusu aç, biraz alttan al, tatlı dil yap, bi şekilde orta yol bulun. El mahkum çünkü kimse bu sebepten boşanmaz kolay kolay diye düşünüyorumYatak odasiyla tehtit etmem bana ters yani.kendimi kotu hissederim karsimdaki hal dilimden anlasin istiyorum ama mumkun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?