Pesinde surukleniyorum resmen

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Kizlar benim meselem esim iyidir hoştur ama hep kendine gore yasamak ister.o isterse disari cikariz o isterse gezilir benim istememin sıkılmamın bi anlami yok plan yapsam kesin onun kafasinda baska bisey vardir kosa kosa gider kosa kosa geliriz yada hic gerceklesmez o plan onun istedigi saatte yatilir yani ben yokum sanki pesinde surukleniyomusum gibi hissediyorum.mesela kendisi arkadaslariyla disari cikacak beni allar pullar hafta sonu soyle yapcaz boyle yapcaz ama hafta sonu gelir sanki o konusan o degildi.sessiz kalarak tepki veriyorum ama anladiginida sanmiyorum yani umrunda oldugunu kuser kuser barisir kafasinda

O zaman sende tepkini sert koyacaksın . Şusmaktan anlamıyor demek ki

Ama biz evliyiz benim evlilkten bekledigim tek basina yasamak degilki

Sana bağlı olan iki seçenek var

a) Senin istemediğin ama kocanın istediği şeyleri yapmak, senin tabirinle onun peşinden sürüklenmek
b) Ben bunu yapmak istiyorum demek, kocan kabul ederse ne ala etmezse kendin yapmak

a'yı seçersen her zaman kendi dediklerini sana yaptırır, b'yi seçersen belki orta yolu bulursunuz belki ikiniz ayrı ayrı takılırsınız. Karar senin

istemediğiniz şeyler için istemiyorum deyin erkekler ima anlamaz dolambaçlı yol anlamaz erkek detaya bakmaz genele bakar artık bunu ögrenin ne istiyorsan açıkca söyle konuş devlet meselesi gibi sıkıntı yapmaışsın kendine yazık üzüldüğüne. İnsanlar konuşa konuşa

Kısasta hayat vardır .. yapma sende onun her dediğini ve tatlı dille bu durumdan sıkıldığını söyle. Sen soylemezsen adam seni anlamaz ki memnun zanneder çünkü kendisi muazzam derecede bencil... aynısını sen ona yap bakalım ne tepki verecek..!

Herseyi denedim inanin herturlu tepki verdim ama yok mesela daha evde yok gelecek ve soyle olmustuda boyke olmustuda haklisin hayatim virt zirt hep ayni sey ama yine ayni şeyleri yapacak biliyorum bosverecem artik

Zor vesselam.
Sende tepki ver demek kolayda. Tepki verilebilecek biri olsa zaten dusunceli davranir. Zaten ilimli olur. Demekki korkutup sindirmis kizi.

Şu mubarek gunde ALLAH gonlunuze ferahlik versin. Derdinize derman versin.

Bu diyardan gidilmiyorsa, güdmek lazım. Her gece uyumadan önce yarın ne yapıcaz hayatım, neler yapalım gibisinden konuşun günlük muhabbet arasında. Belki biraz daha sistematik olur. Bir de insanlar geceleri %80 duygusal ağırlıklı yaklaşırlar ya belki biraz daha yumuşak odun olur :)

Ahahaha kız sen ne fenasın. Tam sana yanaşırken kocacığım şunu yapalım mı de, yaalım der yapmazsa bir dahaki sefere söz ver bak bir öncekini yapmadın dersin

Yatak odasiyla tehtit etmem bana ters yani.kendimi kotu hissederim karsimdaki hal dilimden anlasin istiyorum ama mumkun olmuyor
Tehdit değil, gece uyumaya gidince yatağa hani, ben mesela eşimin kucağına yatarım, saçımı sever sohbet ederiz falan günümüz nasıl geçti, yarın ne planlarımız olacak vs konuşuruz. Sen de öyle, gece olunca uyumadan önce sohbet konusu aç, biraz alttan al, tatlı dil yap, bi şekilde orta yol bulun. El mahkum çünkü kimse bu sebepten boşanmaz kolay kolay diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…