Peşini bırakmayan eski eş

semerta

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.286
136
688
Sinop
Herkese Selamlar,
Konu kız kardeşim, yaklaşık 8 sene önce boşandı 9 yaşında bir kızı var. Boşandığı psikopat diyorum ki ya gerçekten psikopat ya da yasaklı madde kullanıyor. ara ara tehditleri olur, tekrar birlikte olmak ister, serseri atarlı ipe sapa gelmez bi adamdır kendisi. En son dün yine kardeşimin iş yerine gitmiş alkollüymüş sanırım oda oda gezip rezillik çıkarmış bu kadına kimse yan gözle bakamaz, o benim karım gibi saçmalamış, çalışamazsın edemezsin vs. bu adamın kendi ablası da o iş yerinde güvenlik, tamam kız şimdi eve gitti vs sakinleştirip evine göndermiş.
Bu adam bir kaybolur bir böyle ortaya çıkar, kardeşim iyice korkmaya başladı dün şikayetçi oldu mu bilmiyorum ama bugün şikayet kısmını halledeceğini düşünüyorum.
sorum şu daha önce uzaklaştırma, koruma vs almıştı zaten malum 2 ay gibi bir süreden oluşuyor, olsa da yapacak olan yine yapıyor.
Velayet annede, şehir değiştirse, gitse buralardan nasıl bir yol izlemeli, hani kızımı kaçırdı durumuna düşmemek için. sonuçta babanın görüş hakkın var arayıp görmese de.
Avukat arkadaşlar, bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese Selamlar,
Konu kız kardeşim, yaklaşık 8 sene önce boşandı 9 yaşında bir kızı var. Boşandığı psikopat diyorum ki ya gerçekten psikopat ya da yasaklı madde kullanıyor. ara ara tehditleri olur, tekrar birlikte olmak ister, serseri atarlı ipe sapa gelmez bi adamdır kendisi. En son dün yine kardeşimin iş yerine gitmiş alkollüymüş sanırım oda oda gezip rezillik çıkarmış bu kadına kimse yan gözle bakamaz, o benim karım gibi saçmalamış, çalışamazsın edemezsin vs. bu adamın kendi ablası da o iş yerinde güvenlik, tamam kız şimdi eve gitti vs sakinleştirip evine göndermiş.
Bu adam bir kaybolur bir böyle ortaya çıkar, kardeşim iyice korkmaya başladı dün şikayetçi oldu mu bilmiyorum ama bugün şikayet kısmını halledeceğini düşünüyorum.
sorum şu daha önce uzaklaştırma, koruma vs almıştı zaten malum 2 ay gibi bir süreden oluşuyor, olsa da yapacak olan yine yapıyor.
Velayet annede, şehir değiştirse, gitse buralardan nasıl bir yol izlemeli, hani kızımı kaçırdı durumuna düşmemek için. sonuçta babanın görüş hakkın var arayıp görmese de.
Avukat arkadaşlar, bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.
Başka şehre gitse adama daha çok kafaya takıp yaptığı şiddetin dozunu arttırabilir. Kızımı kaçırdın diye hiç huzur vermez bu seferde

Sikayet, uzaklastirma karari bu psikopatlar icin tahrik edici oluyor diye dusunuyorum.
Bence soylemeden sehir degistirsin zaten cocugunu gormuyormus

Resmen parazit ya. 🤬🤬🤬

Bilmiyorum olur mu ama mahkemeye flan haber vererek şehir değiştirse olabilir yani boşandığın kişiyle aynı şehirde yaşamak zorundasın diye bir kural mı var.

Bulunduğu ildeki şiddet önleme ve izleme merkezine gitsin. Çocuğu ve kendisi için gizlilik kararı aldırıp şehir değiştirsin. Adres okul kaydı vb görünmez. Başka çare görünmüyor. Canından olmasın Allah korusun.

parayla iki adam tutup bir güzel eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım adamı, anca o zaman aklı başına gelir.
O zamanda kadinin sevgilisi vs sanar daha da kinlenir.. ki sevgilisi eşi herseyde olabilir yeniden. Bu adamlarin çözümü nedir cidden yaa? Çocukluktan egitmek lazim insanlar malimiz olmadığı iradelerinin oldugu ama is işten gecmis koca adam nasil kurtulunur cidden

parayla iki adam tutup bir güzel eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım adamı, anca o zaman aklı başına gelir.
kesinlikle katılıyorum şiddeti asla savunmam ama bazı erkekler de sadece bundan anlıyor kadıncağızı birde iş yerinde rezil etmiş

Madde bağımlısı adamın çocuk neyine acaba? Hiç sanmıyorum kardeşinizin çocuk kaçırdı durumuna düşeceğini. Adamın madde bağımlılığı hakkında dosyaları var mı? Olmadığını sanmıyorum. İşi hiç zor olmayacak kardeşinizin.

Bulunduğu ildeki ŞÖNİM'i gitsin. İl değiştirmek istiyorsa adres gizliliği, kimlik değiştirme vs. hakkında bilgi alsın. Değiştirmek istemiyorsa Elektronik Kelepçe uygulaması için başvuruda bulunsun

Malesef cozum yok. Kadina sidde t uygulayan eş eski es sevgili hepsine ilk siddette yaka paca goturup hapse atacaklar en az 5 yıl. Şiddetin dozuna göre bu muebbete kadar cikacak. Dava arası tahliye de kalksın. Baska turlu bu şidd3tler bitm3z. Sirf isyerine gelmesi bile emsela o an tutuklanip 5 yil orda kalmasi demek olacak. Başka turlu duzelmez bu işler. Devletin koruyamadigı vatandaslarız resmen

Back
X