Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:
Estetiksiz hali ile karşılaştırıldığında çok daha iyi göründüğünü kabul etmekle birlikte yine de hiç ama hiç beğenmediğim bir kadın:26: Zevkler çok farklılık gösteriyor tabii ki ama şöyle güzel olan bir yerini bile bulamıyorum Petek Dinçöz' ün. Burnu çok başarısız doğallıktan çok uzak ve kesinlikle güzel değil, doktorlar bile artık söylüyor fındık burun ameliyatı başarısız bir ameliyattır diye, yandan hele çok ama çok kötü görünüyor. Kaşları da ayrı bir olay, kaşları Mr. Spak gibi yapmak nasıl bir zihniyettir nasıl güzel olduğu düşünülür anlamak mümkün değil. Güzel değil komik hatta Çok acımasızca eleştirmiş oldum ama düşüncelerim bu yönde, bir kadının her yeri mi yapay olur ya

Son düzenleme:

aynen...

bide çok basit duruyor görüntü olarak.kişiğini asla bilemem bişey de diyemem ama görüntü olarak böyle çok kötü

aynen...

bide çok basit duruyor görüntü olarak.kişiğini asla bilemem bişey de diyemem ama görüntü olarak böyle çok kötü

bende tam aksini düşünüyorum ne kadar estetikli olursa olsun ben çok beğeniyorum barbie bebek gibi geliyor bana izlemeye doyamıyorum

bende tam aksini düşünüyorum ne kadar estetikli olursa olsun ben çok beğeniyorum barbie bebek gibi geliyor bana izlemeye doyamıyorum

Aynen aynen.
Tam bir barbie o.
Bakmaya doyamadığım afet-i devranım o benimm.
Dünyalar güzelim.

Zaten 'barbie' artık lakabı gibi bir şey olmuş.
Sözlüklerde de barbie diye yazılmış hep.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
yılmazın bu haşin bakışlarına ve tipine dayanabilicek bir kadın var mı acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…