Gelinlik Modelleri Petek Dinçöz'ün gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
'Pop müziğin sevilen isimlerinden Petek Dinçöz yeniden dünyaevine girdi!

Son olarak Beyaz Tv'de katıldığı "Söylemezsem Olmaz" programında gözyaşları içinde eski eşi Can Tanrıyar'ın baskılarından kurtulmak için başbakandan yardım istemesiyle gündeme gelen Petek Dinçöz, bugün Ispartalı işadamı Serkan Kodaloğlu ile evlendi.

Alınan bilgilere göre ikili bir ay önce spor salonunda tanıştı.

Dinçöz’ün evlilik kararı aldığı isim ise magazin dünyasının yakından tanıdığı bir işadamı; daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer’le aşk yaşayan, Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin yönetim kurulu başkanı Serkan Kodaloğlu oldu.

Petek Dinçöz'ün gelinliği Yelda İşlekel Tasarımıdır

Son düzenleme:
ben beğenmedim göz yoran bi şatafatı var

üst kısmı hoş, değişik..
ama alt tarafı begenmedim.kalçayı ve üst bacakları fazlaca sıkmış inişi hoş değil gelinliğin

dünyaca ünlü bi markanın böyle bir gelinliği vardı sanırım o marka bu gelinlik

Buse Terimin ki bile daha iyidi hc hos dgl alt kısmı sırtı falan

Ben beğendim. Hamdi alkanın eşinin gelinliğine çok benziyor. Hamdi alkanın eşinin gelinliğinin eteği, petek dinçöz'ün saç modeli daha iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende beğendim kendisine iyi gitmiş, yakışmış..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelinlik güzel ben de beğendim.
1 ayda nasıl cesaret etmiş evlenmeye ona şaşırdım:26:

Gelinliği beğenmedim ama asıl konu 1 aydır tanıştığı biriyle nasıl hemen evlenmiş olması

Gelinliğin alt kısmı ok kötü ama üst kısmını beğendim hoş durmuş

Kadın çok hoş bir kadın ben hep beğenmişimdir bu nedenle giydiğini taşıyor ben beğendim Allah mutlu etsin herkesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…