Petra'ya 3 senedir üyeyim mikrofiber bezlerinden, temizlik ürünlerinden çok memnunum temizlik ürünlerinin altını çiziyorum çünkü firma asla deterjan demiyor tamamen doğal temizlik ürünleri üretiyor.
En önemlisi temizlik ürünlerinin Türkiye'de üretiliyor olması ve içeriğinde kansorejen madde içermemesi.
Hatta temizlik ürünlerini kullanıp bittikten sonra ambalajını toprağa atın 3 hafta içerisinde doğaya karışacaktır.
Temizlik sıvılarının yanı sıra mikrofiber bezleri şahane 5 ila 7 sene kullanım garantisi var ben özellikle makyaj temizleme bezi ve yüz temizleme bezinden çok memnunum 3 senedir makyajımı asla kimyasal içeren temizleyicilerle temizliyorum cildimde tahriş olmuyor.
Ve Petra ailesine kısa zaman önce katılan Biorichi ürünleride çok güzel özellikle yüz peelingi, yüz maskesini çok beğendim.
Saç Bakım Maskesini çok beğendim 3 aylık bir kullanım sonucunda saç dökülmesini bitiriyor hatta yeni saçlar çıkartıyor.
Uzun lafın kısası Petra üyesi olan arkadaşlarıda burada görmek güzel olacak...
fiyatlar nasıl aaba mesela ben pratik baharatlığı (3367) çok beğendim nedir fiyatı :44:
Lütfen bu başlık altında Petra ürünleri ile ilgili fikirlerimizi paylaşalım.
Asla satış ve üye yapmaya çalışmayalım.
Kurallar çerçevesinde paylaşımlarda bulunalım.
petraya nasıl üye olunuyor, üyelik şartları nelerdir, biri bana bu bilgileri aktaran bir mesaj atabilir mi?
ben de petraya bir arkadaşım vesilesiyle üye oldum.
cam bezi,fırın için yağ çıkarıcı bez bir de bulaşık bezi aldım.tabi her birinden 3 er tane.yanında da ecolinn temizlik ürünü hediyeydi.yanılmıyorsam 1lt.
yağ bezi ilk kullanımdan sonra beklenen performansı göstermedi,hep buğu,leke bıraktı temizlenen yerde.
cam bezi -pembe olan- güya ayna,cam,kristal yüzeylerde toz bırakmıyor ama hiç öyle değil malesef.
bulaşık bezini daha kullanmadım bile çünkü sadece petra ürünleri ile kullanılır,yoksa antibakteriyel özelliği bozulur diye belirtmişler :)) bulaşık deterjanında amway den ötesini tanımam.zaten hediye olarak gönderilen ecolinn temizleyicide hiç birşey tamizlemiyor.verdiğim paraya acıdım,yazık oldu.ürünü geri gönderip para iadesi yapıyorlar ama ürünü tam anlamıyla anlamak zaten ancak sürüyor.
hmm bu arada diğer aldıgım 2 şer ürünlere ne mi oldu.hediye ettiklerim paketini bile açıp kullanmamış çünkü gereksiz görmüşler.
benimde petra deneyimlemem böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?