Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her söylenenden etkilenmeyin.Gidin başvurun.Ne gibi şartları olur market içi kasiyerlik için Yaşım 19 bilenler bilgilerini paylaşabilir mi(başka iş ki yok diyecekler için söylüyorum denedim arkadaşlar bazıları kilomu beğenmiyor kimi tecrübe istiyor ve bende o kadarı yok maalesef ki bende bu ilanı buldum.)
Değişiyor en az 36 max 40 gördüm daha da yükselmiyor güncel 38Kaç kilosun ki
3 harfli zincir market için basvurmustum oncesinde ve kilodan kaynakli o sıralar 37 civarında bir kilodaydim zorlanırsin denmişti o yüzden ekledimDeğişiyor en az 36 max 40 gördüm daha da yükselmiyor güncel 38
Ikametim manisanin bir ilçesinde yorumunuz beni aşırı motive etti teşekkürlerçalışacağınız yere bağlı. küçük bir yerde herkes birbirini tanır rahatsız etmez. gayet güzel çalışabilirsiniz. yazın manisa izmir taraflarında bazen ilçelerdeki benzinliklere giriyoruz. bakıyorum. çalışan çok kadın var. gelen giden tanıyor selam veriyor. pompacılar bile kadın hatta.
ama metropol şehirlerde hiç tavsiye etmem. binbir türlü tip var. basit bir markete girmek daha mantıklı.
3 harfli zincir market için basvurmustum oncesinde ve kilodan kaynakli o sıralar 37 civarında bir kilodaydim zorlanırsin denmişti o yüzden ekledimGit dene en fazla tecrübe olur
Kilo ne alaka Tamam hostes olsaniz anlicam da