- Konu Sahibi Desdemonarch
Arkadaslar merhaba, bugun dolasirken pet shopta ucretsiz verilenlerden bir kedi gordum kucucuk kafeste mutsuz gorunuyordu gozleri capaklanmisti temizledum kiyamayip aldim en azindan ordan kurtulmasi icin. Tabii yaninda kumdur mamadir onlari da almak zorunda kaldim. Simdi eve getirdim ama belli ki olmayacak. Annemlerin yaninda 7 yasinda kedim var cok da ozenli bakiliyor bebekken biberonla beslemistik dolayisiyla kedi bakimini biliyorum ama bu kediye ben isinamadim kaldi ki sikintili gunler gecirdim su an her seye aglayabilecek durumdayim. Yan apartmanin altinda kediler var giris kattaki kadin bahcede besliyor onlari. Mamalarla birlikte ona versem sizce nasil olur? Hem havalar guzel hem de cok kucuk degil 3 aylik, kuru mamaya alismis bir kedi. Biliyorsunuz hayvan cok buyuk sorumluluk en az 15-20 yil birliktesiniz saglikli bir kedi ile. Ama ben o sicakligi hissedemedim nedense. Sakin bir kedi de degil hareket istiyor belli ki.. Dedigim gibi bahcede diger kedilerle baksam nasil olur sizce? Ya da bir sure deneyeyim mi evde?