Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

dislektik_anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
19
47
3
35
Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim

Kayınvaliden bu kadar içerlemiş agzınzdan çıkan bu kötü söze.
Eşiniz duysa ne düşünür nasıl kırılır üzülür.
Farkındamısız..
Bence özür dileyin kv nizden .
Eşinizine duyurmasın bari.
Ayrıca çocuğa söylenebilecek en kötü nahoş cümle.
Çoçuğun babasıyla eleştirmek eziklemek ne kadar acı..
Çocuğunuzdan da özür dileyin lütfen.

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok

Kayinvalideniz çok hakli insan nasıl çocuğuna böyle bir laf kullanır aklım almıyor.daha ne diyecektiniz anlamadım.cocugunuza kızarken bile kendinizi kontrol edemiyorsunuz.esiniz olsa ne olacak iyi demissin ne olacak canım mi diyecek.lutfen çocuklarınıza saygılı olun.

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Hem kızarken söyledim diye yazmışsın şimdi de gülerek diyorsun ama... Ayrıca ne fark eder. Önemli olan anlayacak yaşta olması filan değil. Senin bunu ona söylemeyi kendine ve evladına nasıl yakıştırman..

Çocuğa kızıp babasına niye şerefsiz diyorsunuz? Gerçekten babası şerefsiz ise bundan çocuğa ne? Kayınvalidenize "çocuk benim de çocuğum olduğundan kendime dedim ben onu. Kendime hakaret etmek zevk aldığım çılgınlıklarımdan biridir" deseniz konu uzamazdı belki. Dan dan dan kapı çalma kısmını pek anlayamadım.

Biz salak desek bir hafta ceza alırdık küçükken onu hatırladım.
Sözün ardındaki anlamı falan geçtim ben ayıp etmişsiniz orası kesin de ağzınız bu kelimelere alışkınsa çocuğunuz ilerde her duyduğu argo ve küfürü papağan gibi tekrarlayacak bir gün size de o küfürü edebilir bilginiz olsun

Son düzenleme:
Back
X