• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
Sizin haksız olduğunuz bi konu bulmuş ordan girmiş tüm içini dökmüş . Çok kafaya takmayın derim normalde ama sizin haksız olduğunuz bi konu var ve eşiniz gelince kesinlikle öğrenecek bunu ee doğal olarak annesini savunacak ya da eşinizin tavrı ne olur onu düşünün bence esinize siz anlatın morelim çok bozuk çok üzgünüm diye girin konuya böyle böyle oldu bende böyle söyledim annen de içindeki her şeyi döktü vs ama o sözden dolayı hatanizi anladığınızı kesinlikle esinize söyleyin yoksa o da oradan ilerleyebilir .annesi doldurmadan ilk önce sizi dinlesin bence

Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
Haketmissin kv az bile yapmış ben olacaktım kolundan tutar kapının önüne atardım seni..
Ama önce hangi şerefsizin diye sorardım.Malum anası sensin,sende olabilirsin.

Kadının evladına, torununa hakaret etmişsiniz. Az bile yapmış. Ha bu arada hakaret ettiğiniz kişi eşiniz ve çocuğunuz. Umarım farkına varırsınız.

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
pislikkk demek hakaret değil mi size göre çocuğuna /kocasına kullanılması çok normal bir kelime mi? ne garip insansınız Allah çocuğunuza kocanıza sabır versin.

Baştan sona yanlış. Parkta bile çocuklar arasında ana ile ilgili kufurler edilince insan irite oluyorken. Kendi cucugunuza babasını yermek . Onu da geçtim siz ilerde çocuğunuzun arkadaşı ona anani s. Dese nasıl hissedersiniz. Bilerek yapmıyor sonuçta bunu. Bu kullanılan kufurude bunun gibi düşünün. Hatta dahada kötü. Yapmayın ilerde çocuklar böyle böyle küfür ediyorlar böyle birşey yaptığını sanarak. Onuda geçtim karşısındaki arkadaşı; anası babasına küfur edio guluolar. Çünkü normalleştiren biziz. Yazarken bile normallestirmissiniz. Sinirli olabilirsiniz. Şeref namus haya içeren kelimeleri lütfen kesinlikle sinir içinde çocuğunuza söylemeyin . Ve kimseyi ailenizi katmayın. Kullanmayın. Peygamber sabrı durumu falan değil bu. Haklı kesinlikle celallenmekte. Kesinlikle özür dilerim gönlünü alın . Ben olsam afetmezdim gerçi.

Yok o bu değil de 5 sayfayı da okudum hiç bişey anlamadım ya :işsiz: anlayanları tebrik ediyorum :KK53:
Çocuğuna kızıp “şerefsizin çocuğu” demiş kaynanası da bunu duyduğu için haliyle söylenmiş konu sahibine. Konu sahibi de kaynanası söylendiği için kendinde Peygamber sabrı olduğunu iddia ediyor :işsiz:

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok

Düşünemiyoruz işte sorun bizde kusura bakmayınız.
Biz "pislikkk" de demiyoruz çünkü çocuklarımıza...

Çocuğuna kızıp “şerefsizin çocuğu” demiş kaynanası da bunu duyduğu için haliyle söylenmiş konu sahibine. Konu sahibi de kaynanası söylendiği için kendinde Peygamber sabrı olduğunu iddia ediyor :işsiz:
Hımm gerçekten peygamber sabrı varmış Allah'tan yoksa çocuga ne yapardi Allah bilir :KK51:

Biz salak desek bir hafta ceza alırdık küçükken onu hatırladım.
Sözün ardındaki anlamı falan geçtim ben ayıp etmişsiniz orası kesin de ağzınız bu kelimelere alışkınsa çocuğunuz ilerde her duyduğu argo ve küfürü papağan gibi tekrarlayacak bir gün size de o küfürü edebilir bilginiz olsun

aaa olur mu lütfen? daha çocuğa argo ve küfürler öğretilecek. Sonra karşısına geçip "nasıl da şirin şirin yarım yarım söylüyor değil mi ama " diye gülünerek videolar çekilecek...

Şiştim gece gece...

Back
X