- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Hahahah teşekkür ederimmOlmaz mı hiç en çok sizin hakkınız börek yapıp yemek :))
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Anneden gelen alışkanlık ya gazeteeline sağlık canım ah şimdi kalça hareketleri yapmıştım yoruldum elime telefonu aldım bu konuyu gördüm sporun üstünede ne iyi giderdi
ama gazeteyi steril bulma canım mürekkep vs artık ne kullanılıyordur tam bilmiyorum yiyeceklerin gazeteye sarılmasını doğru bulmuyor uzmanlar kuru ekmek bile dahil
bende pazar kahvaltısına börek yapayım da kalça olsun
azmettim başaracağımAnneden gelen alışkanlık ya gazeteSofra bezi yok evde masa örtüsü var kıyamadım hiç birini kullanmaya
Hahahha 1 kereden basen olmaz hoop 2 juping squat yaparız giderler
Buna bizim topikte devam edelimazmettim başaracağımkız popo büyüten yiyecekler falan yok mu yiyelim
Ellerinize sağlıkÇok nefis olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler başarılar :))Ellerıne saglık cnm nefıs gorunuyor
Basarılar dılerım
Teşekkür ederiimm başarılarne güzel duruyor o börek öyleellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
ay görmemişim bunu beni Etiketler misin oraya :)) popo lazım banaBuna bizim topikte devam edelimAma öyle diyim proteinnn! Proteinsiz büyütümezsin beyaz et en basiti çooooook çeşit var hemen topikte paylaşıyorum.
Ettiketledim annem :))ay görmemişim bunu beni Etiketler misin oraya :)) popo lazım bana
Teşekkür ederim ^^ Şu imzanız her seferinde içimi parçalıyor bilin istedimEllerinize sağlık, çok lezzetli görünüyor. Başarılar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?