pff ya yardım edin lütfen ...

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
sewgilimle dün tartıştık bana bayağa kızmış ben hatalıyım kabul ettim bunu dedim onada hala konuşmuyo şuan ikimizinde msn si açık ama konuşmuyoruz bu yani alttan alıyorum anlamıyo hala dewam ediyo konuşmamaya napim ben ya tecrüleriniz wardır sizin yardım edin....nası yumuşatcam onu bilmiyorum alttan alsamda fayda etmiyo.. ?????????

Son düzenleyen: Moderatör:
bir süre sessiz kal canım çok üstüne gitme... daha sonra sakinleşince o seslenir zaten...
erkekler böyle zamanlarda konuşmayı pek sevmiyorlar... bizse konuşup sorunu hemen çözmek istiyoruz...
kendi haline bırak bakalım...

hatta istersen çık msnden ... kendin için de iyi olur ... sen kendini yer bitirirken eminim o keyfine bakıyordur...
hem de birazcık korkutmuş olursun...
sonra ilgilenmedin benimle derse sakinleşmeni istedim dersin...

alttan aldıkça dahada naz yaparlar zaten
konuşma ipleme
domuz kesil karşısında
bak nası geliyo tıpış tıpış :delphin:

Bırak tabii ki, oo aynı şey ben de var, on defa girip çıkıyo ama yazmıyorum..yazsam da nazını yapacak durduk yere sinirlenicem. Ama sakın neşeliymişsin gibi iletine bir şeyler yazma görüyorum yazanları bana çok komik geliyo...:):)))) bazen domuz olmakta fayda var ;)

nzlanır üstüne gitmee.
çekil kenara al kahveni eline vur keyfin dibine:)hadi kolay gelsin geçer bunlar
tek derdimiz bu olsaa

alttan alma ,alttan aldıkça daha çok naz yapıyorlar...
bir süre konuşma,kendi ayagıyla gelir sana..

kaçan kowalanır güselimm.arama sorma.kendi haline bırak birazz.o sakinleşince döner sana zaten:teselli:

aman hepsi aynıııı bırak düşme üstüne sevildiğinden emin olunca bide senin zaten alttan alacağını bilince hiç ses çıkarmıyor napıcaksın hiç yanaşmayacaksın hatta bikaççgün msne bile girme telefon olayındada aynı şekilde en sonunda o dönüp neler oluyor diyecek erkekler gercektende kavgalı zamanlarda sessiz kalmayı tercih ediyorlar buda beni deli ediyorrrrr:kızgın::kızgın:

msne girme,ne ara ne sor,geliyosa zaten senindir,gelmiyosa hiç senin olmamıştır-tatlicadiarzu-:smiley-cool:

barışmadık eskisi gibi olamadığımıza karar werdik ayrıldık tam ben çıkıodum msn den yazdı bişiler işte ayrılamadık yani çok tuhaftı ikimizde ağlıyoduk bırakamadık ikimizde öle oldu barışmıştık ama sonra bi süre ayrı kalalım dedik özleyelim fln bakalım nolucak diye öle işte..... ya aslında ikimizde çok sevioruz bırakamıyoruz birbirimizi ama aramızda bi sogukluk war gibi nasıl nerden oluo anlayamıyoruz :gitme:

yorumlarınızı alayım arkadaşlar ihtiyacım war......

sıradan bir gerginlik değilmiydi aranızdaki yaaa :1shok:

sana vereceğimiz fikirler ilişkinin süresine ve sürecine göre farklı olacaktır canım...
ama sevginiz varsa belki de bir süre uzak kalıp özlemek işe yarayabilir... en azından ikiniz de bu süreçte hatalarınızı gözden geçirirsiniz... :teselli:

sıradan bir gerginlik değilmiydi aranızdaki yaaa :1shok:

sana vereceğimiz fikirler ilişkinin süresine ve sürecine göre farklı olacaktır canım...
ama sevginiz varsa belki de bir süre uzak kalıp özlemek işe yarayabilir... en azından ikiniz de bu süreçte hatalarınızı gözden geçirirsiniz... :teselli:

canım 1 sene 4 aydır beraberiz...birbirimizi özlüceğimiz kesin çünkü tamamen ayrılmayı beceremedik bırakamadık birbirimizi.. sıradan bi gerginlikti ama işte o çok büyüttü erkek işte...son zamanlarda zaten bi kaç gerginlik olmuştu böyle ama bakalım nolcak biraz özlüyelim ii olur..

Back
X