Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim, 1 ay sonra 43 yaşıma basacağım. Benim de 7 aydan beri 5 yumurta toplamam oldu. Daha hiç transfer aşamasına gelemedim. İlk 3 toplamam havuz şeklinde oldu 9 tane 3.gün embriyosu biriktirdik, sonra onları 5. Güne götürelim dedik sadece 1 tanesi 5. Güne ulaştı, ben şok oldum yüzde kırkı ellisi 5 e gider die duyuyordum her yerde çok üzüldüm onu genetiğe gönderdik sağlıksız geldi. Daha sonra bir toplama daha yaptık onda da 7 yumurta topladık 6 tanesi olgun çıktı 5. Güne yine 1 tane gitti onu da genetiğe gönderdik bu sefer 2 kodda bozukluk geldi ama doktorum dedi ki böyle embriyolar anne karnında kendini onarabilirmiş, örnekleri varmış isterseniz transfer ederiz sağlıksızsa düşer devam ederse hamilelikte yapılan testlerle durumuna bakarsınız. Ben bir toplama daha yapalım dedim bu sefer sadece 4 yumurta toplandı şimdi aradılar 2 tanesi olgunmuş gelişimine bakacaklarmış. Bu sefer az yumurta çıkması da moralimi çok bozdu. Ne yapacağım bilmiyorum kafamda bir sürü soru forumda
C
cadi13
arkadaşın dediği gibi daha ne kadar deneyeceğim bilmiyorum. Yumurtalarımdan çok azı 5. Güne gidiyor yaşım da 43 e dayandı geç kalmışlık hissi içimi sıkıştırıyor, acaba doğru yolda mıyım 5.güne götürmeye çalışmak genetiğe göndermek doğru seçenek mi benim için? Yumurta sayım az çünkü olanları da böyle mi harcıyorum? 3.gün embriyosu düşünsem mi? Ya da 5i genetiğe göndermeden anne karnında şans mi versem? Çok uzun yazdım biliyorum ama o kadar doluyum ki

Daha bir transfer bile yapamadım