• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt embriyo transferi yaptiranlar paylasalim

Merhaba ben Nisanda pgt yaptırdım once ilk 4 u transfere uygun degil geldi son 4 te sadece 1 transfere uygun geldi 3 mayıs da transfer edildi, allaha sukur 17 mayıs da hamile oldugumu ogrendim
Merhaba istanbulda mısınız? Benim de 3 embriyom pgt den olumsuz geldi ve okadar çöktükki karı koca. Siz de ilk olumsuzu gördükten sonra nasıl ilerlediniz? Dr ve lab ınızı mı değiştirdiniz? Gen testine mi gittiniz? Benimle biraz paylaşır mısınız sürecinizi ?Hayırlıs olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Son 3 aydır şişli memorialde tedavi görüyorum ve bulduğumuz,5. Güne gidebilen embriyoyu pgt ye yolluyoruz. Transfer ettirmeyip toplatmaktı amacımız ancak mümkün olmuyor.
Benim de pgt den olumsuz haberi geldi. Süreçte hep opu yapıp devam mu ettiniz pgt ye gen testi vs yaptırdınız mı? Memorialda pgt nin ücretş nedir? Bende oraya gitsem mi diye düşünüyorum.

Merhabalar, 41 yaşındayım, yumurta rezervim az. Her ay 1 yumurta toplanıyor genelde ancak bu ay 2 tane toplandı, 6. Gün 6 AA kalitesinde pgt ye gönderdik. Biri trizomi 21, diğeri monozomi 16 olarak geldi. Daha önce de trizomi 22 gelen olmuştu.yani 5 kez opu ve elde var sıfır. Buna benzer bir durum yaşayıp sağlıklı embriyo bulan var mı aramızda acaba?
Merhabalar, benim de biraz önce geldi pgt sonucum. 2 embriyomuz gitmişti. Ikisi de transfer edilemez. Bu 6. opmuzdu 1.5 senedir. Ve toplam 1 tane transfere uygun ve 1 mozaik gelmişti. mozaik transferinde hamile kaldım ama dusuk yaptım. Gecen aylarda 1 transfer edilir de negatifle sonuclandı. 42 yasındayım. Bizde de hep 5. Gune 1 ya da 2 tane geliyor, toplanan 3-4 taneden, onlar da transfere uygun olmuyor. Çok üzgünüm. Sonsuza kadar deneyecek miyim diye dusunuyorum surekli. Sonucu alınca buraya girip benzer seyleri yasayan var mı diye bakmak istedim. belki kendimizi yalnız hissetmeyixz diye size yazmak istedim

Merhabalar, benim de biraz önce geldi pgt sonucum. 2 embriyomuz gitmişti. Ikisi de transfer edilemez. Bu 6. opmuzdu 1.5 senedir. Ve toplam 1 tane transfere uygun ve 1 mozaik gelmişti. mozaik transferinde hamile kaldım ama dusuk yaptım. Gecen aylarda 1 transfer edilir de negatifle sonuclandı. 42 yasındayım. Bizde de hep 5. Gune 1 ya da 2 tane geliyor, toplanan 3-4 taneden, onlar da transfere uygun olmuyor. Çok üzgünüm. Sonsuza kadar deneyecek miyim diye dusunuyorum surekli. Sonucu alınca buraya girip benzer seyleri yasayan var mı diye bakmak istedim. belki kendimizi yalnız hissetmeyixz diye size yazmak istedim
Cok üzüldüm. Ne hissettiginizi gayet iyi anliyorum. Bizimde toplam 3defa da yani 14-15 tane genetige yollanmis embryolarimzdan hep olumsuz sonuc geldi. Devam edecek umut kalmadi..

Merhaba benim de üç tane beşinci gün embriyom gitti üçü de olumsuz geldi. Gen testine gideceğiz bi baktıracağım. Çok çok üzücü insan şok yaşıyor anlayabiliyorum biz hala atlatamadık 4 gün oldu öğreneli

Benim de pgt den olumsuz haberi geldi. Süreçte hep opu yapıp devam mu ettiniz pgt ye gen testi vs yaptırdınız mı? Memorialda pgt nin ücretş nedir? Bende oraya gitsem mi diye düşünüyorum.
Pgt ücreti 300 dolar tek embriyo için. Bugün yine opu yapıldı bana 5. Güne giden olursa yine pgt ye gidecek. Ancak nasıl gelir bilemiyorum. Dr ,eşim ve benim için gen testine gerek yok dedi ama neye göre dedi inanın bilmiyorum.ne derlerse yapıyoruz işte.

Çok tesekkür ederim, insan yalnızca kendi başına geliyor sanıyor bu konuda pek birşey bulamayınca.umarım güzel sonuç alırsınız sonunda, bana da umut olur.ben de umudumu yitirmeye başladım artık çünkü.

Benim doktorum Pgt önermedi. Yüzdelerde pgt den kalitesiz gelen embriyoların transferinde başarılı sonuçlar alındığını söyledi. Buna artı olarak, pgt için embriyodan alınan şeyin ona zarar verip vermediği ile ilgili kesin sonuçlarda yok dedi. Kafalar karıştı tabi en son kendi bebeğiniz olsa bunu yaptırırmıydınız dedim, hayır dedi. Yaptırmadım.

Benim doktorum Pgt önermedi. Yüzdelerde pgt den kalitesiz gelen embriyoların transferinde başarılı sonuçlar alındığını söyledi. Buna artı olarak, pgt için embriyodan alınan şeyin ona zarar verip vermediği ile ilgili kesin sonuçlarda yok dedi. Kafalar karıştı tabi en son kendi bebeğiniz olsa bunu yaptırırmıydınız dedim, hayır dedi. Yaptırmadım.
Yaşınızdan dolayı önermemiş olabilir.38 yaş üzeri yaptırsa daha sağlıklı pgt yi. Pgt için alınan biyopsi örneği çok çok az hasar veriyormuş embriyoya doğru fakat kromozom dizilimine hasar vermiyormuş dün bu bilgiyi pgt lab sorumlusu ile görüştüm.

Bu arada dr unuz kim? Kendisiyle de görüşmek isterim. Bu dinlenme sürecinde ne kadar farklı görüşü olan kişiyle görüşürsem kafamda daha da şekillenecek

Yaşınızdan dolayı önermemiş olabilir.38 yaş üzeri yaptırsa daha sağlıklı pgt yi. Pgt için alınan biyopsi örneği çok çok az hasar veriyormuş embriyoya doğru fakat kromozom dizilimine hasar vermiyormuş dün bu bilgiyi pgt lab sorumlusu ile görüştüm.
Yaşım 39 aslında ama değerlerim fln iyi çıktı ondan mı acaba. Özelden yazacağım size

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben İstanbul da biraz araştırma yaptım 500 ile 750$ arası istiyorlar tek embriyo için sma olduğundan en az 5 embriyo göndermek gerekiyormuş bende 30 yaşındayım ama maddi açıdan özeller bizi oldukça aşıyor o yüzden devlet ya da üniversite hastanelerinde yapan yerleri araştırmaya çalışıyorum.
Yazinizi simdi gordum. Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Iki asistan doktorun SMA’li bebegi oldu. Cok yipratici bir surec. 1.2 milyon usd’den bahsediliyor, nasil toplanir o kadar para inanin bilmiyorum. Ben ve arkadaslarim da destek olduk, anne ve bana mahfolmus durumda bebekleri icin. Aman diyeyim tup bebek harici cok cok dikkatli olun.
Sizin gen testi surecinde devlet destekleri var mi diye Saglik Bakanligina bir yazsaniz? Dilerim guzel sonuclar alirsiniz.

Merhaba ben 35 yasindayim salı günü randevu aldım görüşme için gidicem bizde eşimde bende pompe adı verilen bı genetik hastalık tasiyicisiymisiz bı tane sağlıklı kızım var çok şükür ama oğlumu kaybettim 6 aylıkken ondan sonra öğrendik bu durumu araştırılırken egeden kesinlikle pgt yaptırman lazım denildi sonra ben sürpriz bı şekilde kendiligimden hamile kaldım vardır Allah'ın bı bildiği dedik çok umutlandik ama riskede atmayalım tekrar doğum sonrası kayıp yaşamayalım diye CVS yaptirdik ve maalesef karnımdaki bebeğimde aynı hastaliga sahip olduğu ortaya çıktı ve 20. Hfta sonlandırma yapıldı raporları elimde var 😔
Pgt ucretleri ne kadar rapor cikarirlarmi bana hiç bilmiyorum görüşmeye az kaldı ama stres oldum çok 😔
Allah'a şükür sağlıklı bı kızım var ama 2 kayıp yaşayınca özellikle biri doğum sonrası olunca çok şey yarım kaldı gördüğüm rüyaların çektiğim hasretin haddi hesabı yok umarım rapor hakkım olur da tekrar anne olma şansını yakalarim

Merhaba ben 35 yasindayim salı günü randevu aldım görüşme için gidicem bizde eşimde bende pompe adı verilen bı genetik hastalık tasiyicisiymisiz bı tane sağlıklı kızım var çok şükür ama oğlumu kaybettim 6 aylıkken ondan sonra öğrendik bu durumu araştırılırken egeden kesinlikle pgt yaptırman lazım denildi sonra ben sürpriz bı şekilde kendiligimden hamile kaldım vardır Allah'ın bı bildiği dedik çok umutlandik ama riskede atmayalım tekrar doğum sonrası kayıp yaşamayalım diye CVS yaptirdik ve maalesef karnımdaki bebeğimde aynı hastaliga sahip olduğu ortaya çıktı ve 20. Hfta sonlandırma yapıldı raporları elimde var 😔
Pgt ucretleri ne kadar rapor cikarirlarmi bana hiç bilmiyorum görüşmeye az kaldı ama stres oldum çok 😔
Allah'a şükür sağlıklı bı kızım var ama 2 kayıp yaşayınca özellikle biri doğum sonrası olunca çok şey yarım kaldı gördüğüm rüyaların çektiğim hasretin haddi hesabı yok umarım rapor hakkım olur da tekrar anne olma şansını yakalarim
Merhaba. Öncelikle dilerim ki tekrarını yaşamazsını. Ben geçen ay pgt yaptırdım. Tek embriyo 300 dolardı. Bir haftada sonucu gelmişti.sevgiler kolaylıklar dilerim

Hep denedim diyorsunuz ya hep deneyecekmiyim 10 kez tüp bebek denedim 9 kez kendi yumurtam ile hiç genetikli denemedim ama hiç 5. Güne gitmedi hep 3. Gün emriyosu olarak transfer oldum hepsi negatif yıllardır psikolojim pert olmuş durumda en sonunda evlat edinmeye başvurdum Rabbim büyük evladım gelecek sağlık verirse Rabbim 🤲 benimde yaşım 41 10. Denemem Kıbrıs ta oldu ilk kez pozitif sonuç aldım 5. Gün emriyosu dan ama oda düşük oldu çünkü artık rezervim azaldı onun içn Kıbrısı denedik hiç düşünmedinizmi Kıbrısı siz?

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben İstanbul da biraz araştırma yaptım 500 ile 750$ arası istiyorlar tek embriyo için sma olduğundan en az 5 embriyo göndermek gerekiyormuş bende 30 yaşındayım ama maddi açıdan özeller bizi oldukça aşıyor o yüzden devlet ya da üniversite hastanelerinde yapan yerleri araştırmaya çalışıyorum.
Yapan yerleri bulursanız burayada yazarmısınız lütfen bende dmd taşıyıcısıyım özeller ne yazıkki ateş pahalısı sırf o yüzden kala kaldık:(

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.sizin adınıza da üzüldüm. Ben İstanbul’dayım. Tedaviye tekrar başlayacağım fakat şuan takviyelerle yumurtamı dinamikleştirebilirsem bunu yapacağım. Dün de kromozom analizi için kan verdim. Ama pgt yapan lab daki yetkili çok da gerek yoktu ama iyi yapmışsınız dedi. Yaş dolayısıyla yumurta kalitesinin düşmesine bağladı fakst tüp bebeğe başlamadan iki ay önce de amh ım 1.1 çıkmıştı kalitesiz olsa 1 altı çıkmaz mıydı diye düşünüyorum değişik bir ton sorular. Bu iş kocaman bir kara delik
Pgt yapan laboratuvar hastane bünyesinde mi yoksa farklı bir yerdemi ilk defa yaşayacağım bir süreç konulara çok hakim değilim bizde pgt yapabilcek devlet hastanlerini arastırıyoruz özel ne yazıkki çok pahalı

Pgt yapan laboratuvar hastane bünyesinde mi yoksa farklı bir yerdemi ilk defa yaşayacağım bir süreç konulara çok hakim değilim bizde pgt yapabilcek devlet hastanlerini arastırıyoruz özel ne yazıkki çok pahalı
Hastane bünyesinde değildi. Özel bir lab dı fkaat hastanesi bünyesinde olsa da aynı doları alıyorlar. Devlette bunu yapmıyorlar diye biliyorum. Özelde evet maalesef çok çok pahalı.

Hastane bünyesinde değildi. Özel bir lab dı fkaat hastanesi bünyesinde olsa da aynı doları alıyorlar. Devlette bunu yapmıyorlar diye biliyorum. Özelde evet maalesef çok çok pahalı.
Çok teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için umarım devlet bu duruma bi el atar bir çözüm yolu olmalı

Back
X