Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hikayemi kısaca anlatmak istiyorum sizlerle paylaşmak ve umutsuz yüreklere umut olmak...
4 düşük yaşadım.. 4 düşüğün sonunda kromozom translokasyonu olduğu anlaşıldı yapılan testlerimde yıkıldım tabii.. tüp bebek bi yana pgt yapılması da gerekiyordu ve şansımın çok çok az olduğunu biliyordum ama ümidimi kaybetmedim tedaviye başladım...
tüp bebek prosedürleri aynen bana da uygulandı sadece oluşan 9 embriyoma pgt yani genetik test yapıldı. hiç sağlıklı bulunamayabilirdi çok korkuyordum. bi telefon geldi 2 tane sağlıklı embriyo bulunmuştu... vee transferr...
12. gün bhcg vee hamileyim..
20 günlük oldu şimdi bebeğim.. kollarımda çok şükür
yanii dicemm o ki ümitsizliğe kapılmayın allah ım isteyen herkese nasi etsin allah ım bu yola başkoyan kimsenin kollarını boş bırakmasın dualarım sizlerle....
Dualarım herzaman sizinle evet cvs de mozaik çıktı oran biraz yüksekti o nedenle bir de amniyosentezde yapıldı değer daha düşük çıktı sıkı takip yapıldı şükür bebeğim de şu anda bir sağlık sorunu yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh